Volgende informatieavond op 24 februari

BespaarPartner informatieavond zonne energie

De informatieavond over zonne-energie van 20 januari jl. was een groot succes. Daarom organiseert BespaarPartner in samenwerking met gemeente Steenwijkerland nog meer informatieavonden. De eerst volgende informatieavond zal plaats vinden op 24 februari om 19:30 uur. 

Wat u kunt verwachten

In onze showroom in Tuk geven wij samen met de gemeente Steenwijkerland tekst en uitleg over de meest actuele onderwerpen en materialen op het gebied van zonne-energie. 

Tijdens deze avond staan wij uitgebreid stil bij onderwerpen als: verschillende typen zonnepanelen en omvormers, montagesystemen, productie in Azie en/of Europa – wat is waar?, verzekering en meer. Verder geven wij tekst en uitleg over alles wat eventueel verder bij de aanschaf komt kijken: btw-teruggave, subsidies, wet- en regelgeving en saldering. Tevens is er ruimte om al uw vragen te stellen aan ons of aan de gemeente. U gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond is niet verplicht, maar wel gewenst. Het is mogelijk om de avond zelf gewoon binnen te lopen. Om toch een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat wij kunnen verwachten, geniet aanmelden wel onze voorkeur. U kunt zich aanmelden door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen of te mailen naar info@bespaarpartner.nl.

Het programma

19:15 uur          Inloop + ontvangst met koffie

19:30 uur          Presentatie van Jan van der Kamp (BespaarPartner) en gemeente Steenwijkerland

20:30 uur          Ruimte voor vragen en het maken van een afspraak met een adviseur

Vroegboekkorting

Tot 29 februari 2020 kan iedereen gebruik maken van onze vroegboekkorting. Doordat wij vroegtijdig zonnepanelen reserveren bij de fabrikant, ontvangen wij meer korting. Deze korting delen wij graag met onze klanten. Meer weten over deze vroegboekkorting, lees dan hier verder. Ook zal er uitleg worden gegeven over deze kortingactie tijdens de informatieavond. 

Bent u verhinderd?

Bent u verhinderd op 24 februari, maar wenst u wel wat meer informatie te ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op; 0521-764012. Er is vrijwel altijd iemand aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Liever langskomen in onze showroom? U bent van harte welkom. Kijk hier onze openingstijden. Ook kunt u wachten tot de volgende informatieavond in maart. Houd voor exacte datums onze Facebookpagina of website in de gaten. Wenst u een offerte op maat te ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur. 

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.