Grote keus
aan producten

Wat kosten zonnepanelen?

Montage zonnepanelen

Bij Bespaarpartner worden zonnepanelen geplaatst door onze eigen vakmensen. Doordat onze monteurs en elektriciens dagelijks aan het werk zijn met zonnepanelen hebben zij veel ervaring gekregen en weten zij precies hoe ze met iedere situatie om moeten gaan. Naast dat we werken met de beste mensen, werken wij ook met het beste materiaal. Wij werken uitsluitend met montagemateriaal van het merk S:flex. Het montagemateriaal van S:flex wordt geproduceerd in Duitsland en voldoet aan alle eisen van de Duitse markt, oftewel de “Deutsche Gründlichkeit”. U kunt dus uitgaan van een uitstekende kwaliteit!

Technieken montage zonnepanelen

Er zijn een aantal technieken die gebruikt worden in de montagewereld van zonnepanelen. Deze technieken verschillen per type dak. Hieronder wordt kort uitgelegd hoe Bespaarpartner monteert op verschillende daktypes. 

Al onze systemen kunt u vinden  in onze showroom aan de Roomweg 5 te Tuk. Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u altijd bij ons binnen lopen. Wilt u liever een op maat gemaakt advies van Bespaarpartner ontvangen? dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0521 - 76 40 12 of een e-mail sturen naar info@bespaarpartner.nl. Bekijk hier de openingstijden van onze showroom.

Zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen schuin dak

De meeste huishoudens in Nederland beschikken over een schuin dak. Dit is dan ook het meest voorkomende opdracht die wij krijgen. Wat belangrijk is om te weten voordat er zonnepanelen worden geplaatst is of er dakpannen liggen, het dak van staal is of dat er golfplaten op het dak liggen.

lees meer


Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen plat dak

Wanneer er geen schaduwinvallen zijn kan een plat dak zorgen voor een hoger rendement dan bij een schuin dak. Het voordeel is namelijk dat de panelen altijd naar het zuiden geplaatst kunnen worden en met het juiste materiaal in de perfecte hoek geplaatst kunnen worden.

lees meer


Zonnepanelen veldopstelling

Zonnepanelen veldopstelling

Bij een veldopstelling kiest u ervoor om uw zonnepanelen niet aan uw dak te monteren, maar op de grond te plaatsen. U kunt er voor kiezen om het zelfde systeem van een plat dak op en in de grond te plaatsen.

lees meer


Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Wij leveren ook maatwerk montageoplossingen. Neem dus altijd uw wensen en ideeën met ons door. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld zonnepanelen gebruiken als dak bij uw overkapping of Carport. Liever de panelen rechtop tegen uw voorgevel? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

lees meer

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte