ACTIE // VROEGBOEKKORTING!

BespaarPartner vroegboekkorting

Maak gebruik van onze VROEGBOEKKORTING. Bestel nu uw zonnepanelen voor het voorjaar én ontvang tot wel 50% van uw jaaropbrengst direct retour!

“Ons voordeel geven wij terug aan onze klanten”

Nu al de keuze maken voor 2020, dit geeft extra voordeel. Wij weten op tijd wat wij moeten reserveren bij de fabrikanten waardoor wij voordeliger kunnen inkopen. Dit voordeel geven wij aan u terug! Schaft u de zonnepanelen voor 29 februari 2020, dan ontvangt u van ons 30, 40 of 50% van uw jaaropbrengst retour. Wij komen de zonnepanelen vanaf maart 2020 bij u installeren. 

Vrijblijvend een offerte op maat

Wilt u in het nieuwe jaar geld besparen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan op onze website. Wij komen bij u langs en maken vrijblijvend een offerte op maat!

Meer informatie of vragen over onze VROEGBOEKKORTING? Loop dan binnen in onze showroom aan de Roomweg 5 in Tuk of bel ons op 0521-764012.

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.