Zonnepanelen aanschaffen de wolden

Zonnepanelen in de gemeente De Wolden

De laatste jaren zien we dat steeds meer inwoners van de gemeente De Wolden kiezen voor zonnepanelen op het dak van hun woning. Een goede ontwikkeling natuurlijk, want hierdoor daalt de CO2-uitstoot. Zonnepanelen zijn dus goed voor het klimaat, maar ook zeker voor jouw portemonnee. Dit laatste spreekt jou ongetwijfeld aan. Reken je echter niet te snel rijk. Om geld te besparen, moet je allereerst de juiste zonnepanelen kopen. Daarnaast draagt ook de plek van de panelen op jouw dak bij aan het rendement. BespaarPartner helpt jou graag wanneer je zonnepanelen in de gemeente De Wolden wilt!

Zonnepanelen De Wolden

Haal meer voordeel uit jouw dak met zonnepanelen

Het dak beschermt jou tegen de wisselende weersomstandigheden. Zo kun je dankzij een dak onder meer droog en warm zitten op regenachtige en koude dagen. Het dak zorgt er in de zomer ook voor dat warmte buiten blijft. Hartstikke prettig natuurlijk, maar je kunt vast nog meer voordeel uit jouw dak halen. Hoe? Door er zonnepanelen op te leggen. Met behulp van deze panelen wek je zelf stroom op. Het betreft groene stroom, waardoor de CO2-uitstoot daalt. Bovendien hoef je minder stroom af te nemen van de energieleverancier waarbij je aangesloten bent. Indien je zonnepanelen op jouw dak hebt liggen, dalen de energiekosten dus ook. Je houdt zodoende maandelijks meer geld over. Zonnepanelen kopen is duur, maar je verdient het op termijn zeker terug!

Energiezuinig wonen? Wij geven je advies op maat

De gemiddelde inwoner van de gemeente De Wolden verbruikt behoorlijk wat energie. De stroom wordt vaak nog (gedeeltelijk) geleverd door een energieleverancier. Op jouw energierekening worden de kosten voor het gebruik van de stroom in rekening gebracht. Wil je besparen op jouw energierekening? Schaf dan zonnepanelen aan. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Het is immers geen kwestie van alleen zonnepanelen kopen. Nee, je moet ze ook op een goede plek op jouw dak plaatsen voor een zo hoog mogelijk rendement. Wil je jouw woning energiezuinig maken? BespaarPartner helpt jou hier graag bij. Wij voorzien jou van advies op maat, waardoor zonnepanelen in de gemeente De Wolden zich snel terugverdienen!

Regelingen en leningen voor zonnepanelen in de gemeente De Wolden

Ben je enthousiast over de voordelen van zonnepanelen? Dan wil je mogelijk ook wel zonnepanelen op jouw dak. Enige nadeel van zonnepanelen is dat dit nogal een investering is. Gelukkig kun je binnen de gemeente De Wolden gebruikmaken van een aantal regelingen en leningen. Hierdoor is het voor veel inwoners mogelijk/aantrekkelijk om toch zonnepanelen in De Wolden te kopen.

Niet iedere inwoner van de gemeente De Wolden is een fan van geld
lenen. Geldt dit ook voor jou? Dan wil je de zonnepanelen het liefst uit eigen portemonnee betalen. Heb je uitgerekend wat het gaat kosten en wordt het wat krap? Dan moet je weten dat je met zonnepanelen gebruik kunt maken van twee regelingen. Allereerst betaalt u geen btw meer over de aankoop- en installatiekosten. Koop je veel zonnepanelen? Dan loopt de besparing behoorlijk op. Daarbij komt dat je met zonnepanelen in de gemeente De Wolden tot 2025 ook nog in aanmerking komt voor de salderingsregeling. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugleveren aan het net. De stroom die je aan het net levert, wordt afgetrokken van jouw eigen energieverbruik. Indien je veel zonnepanelen in de gemeente De Wolden hebt, betaal je mogelijk helemaal geen energiekosten meer!

Heb je niet genoeg geld voor zonnepanelen? Dan kun je een lening afsluiten voor zonnepanelen in Drenthe. Op deze manier wordt het financieel gezien toch mogelijk om energiebesparende maatregelen te treffen. Binnen de provincie Drenthe kun je een beroep doen op de Energiebespaarlening Drenthe. Deze lening is aantrekkelijk omdat er sprake is van een lage rente. Als inwoner van Drenthe kun je dankzij deze lening maximaal 25.000 euro lenen. Wanneer je jouw woning zeer energiezuinig wilt maken, is het mogelijk om 50.000 euro te lenen. De Energiebespaarlening Drenthe is zowel te gebruiken door particuliere woningeigenaren als door een Vereniging van Eigenaars.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.