Onafhankelijke Installateur

Wat kosten zonnepanelen?

Nieuws

Vacature montagemedewerker bespaarpartner steenwijk

Vacature Montagemedewerker

06-03-2019

Wij zijn op zoek naar montagemedeweker(s) zonnepanelen. Vind jij werken op daken geen probleem en zoek jij een baan met veel afwisseling? Neem dan snel contact met ons op! Lees snel verder voor meer informatie!

 

Lees verder


Doldersum 24x Q Cells duo wb 325Wp zonnepanelen bespaarpartner

Zonne-energie groeit enorm in 2018

05-02-2019

2018 was een goed jaar. Veel particulieren en ondernemers maakten de overstap naar zonne-energie. Het geïnstalleerde vermogen op woningen steeg met 20%. Deze enorme groei van zonne-energie in Nederland is vooral te danken aan de flinke kostendaling van de technologie.

Lees verder


Buurkracht meppel Oosterboer zonnepanelen Bespaarpartner

Informatieavond Buurkracht Oosterboer groot succes

01-02-2019

Door de inzet van Buurkracht Oosterboer was de avond een groot succes. Meer dan 100 inwoners lieten zich informeren over duurzame energie. Tijdens deze avond werd ook bekendgemaakt dat BespaarPartner is voorgedragen als de leverancier voor deze collectieve actie inzake zonnepanelen.

Lees verder


Opening de Kooi van Pen over op zonne energie

Zonnepanelen bij de Eendenkooi Kooi van Pen in Wetering

23-01-2019

Op 8 januari was het eindelijk zo ver. Eendenkooi Kooi van Pen, in natuurgebied Weerribben bij Wetering is voorzien van zonnepanelen. Met de opgewekte energie kunnen ze verschillende werkruimtes verlichten.

Lees verder


Steenwijk 10x Q cells mono black duo 310wp zonnepanelen bij bespaarpartner

Collectief inkopen met Buurkracht

08-01-2019

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken in de buurt. Zij helpen buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Dit doet Buurkracht door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools. Ook ondersteunen ze bij het collectief aankopen van zonnepanelen.

Lees verder


Bespaarpartner bij paard en erfgoed

Paard en Erfgoed op 2 september in Boschoord

21-08-2018

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op Paard & Erfgoed. Het evenement vindt plaats aan de Boijlerstraat 4 te Boschoord. Ze openen de deuren om 10:00 uur en het eindigt om 17:00 uur. Laat u amuseren door spectaculaire paarden- en hondenshows en adviseren over zonne-energie!

Lees verder


Dak EnergieKansen bespaarpartner zonne energiecentrale in Rheebrugge

Tweede zonne-energiecentrale in Rheebruggen

11-06-2018

Woensdag 6 juni is de tweede zonne-energiecentrale in Rheebrugge officieel opgeleverd. EnergieKansen is initiatiefnemer van dit project en wij hebben het systeem geïnstalleerd en opgeleverd.

Lees verder


Showroom Bespaarpartner

VACATURES !

08-06-2018

Bespaarpartner is dé ervaren specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Dagelijks realiseren wij projecten in de regio Steenwijk, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmeloord. Deze projecten worden geheel in eigen beheer gerealiseerd. Dit doen wij al sinds 2010. Lees verder


Drents energie loket nieuws zonnepanelen zonnelening bespaarpartner

Goed nieuws voor inwoners van Gemeente De Wolden

30-05-2018

Goed nieuws voor inwoners van Gemeente De Wolden: op 1 juni opent de inschrijving van de Zonnelening. 

Lees verder


Zonnig februari zorgt voor een record bij zonnepaneelhouders

Het jaar begint goed voor zonnepaneelhouders

02-05-2018

Het eerste kwartaal van 2018 was een goed begin van het jaar voor zonnepaneelhouders. De opbrengsten van de eerste 3 maanden lag 20% hoger dan het langjarige gemiddelde. Dit is vooral te danken aan een extreem zonnig februari. 

Lees verder


1 2