Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

Nieuws

Bespaarpartner bij paard en erfgoed

Paard en Erfgoed op 2 september in Boschoord

21-08-2018

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op Paard & Erfgoed. Het evenement vindt plaats aan de Boijlerstraat 4 te Boschoord. Ze openen de deuren om 10:00 uur en het eindigt om 17:00 uur. Laat u amuseren door spectaculaire paarden- en hondenshows en adviseren over zonne-energie!

Lees verder


Dak EnergieKansen bespaarpartner zonne energiecentrale in Rheebrugge

Tweede zonne-energiecentrale in Rheebruggen

11-06-2018

Woensdag 6 juni is de tweede zonne-energiecentrale in Rheebrugge officieel opgeleverd. EnergieKansen is initiatiefnemer van dit project en wij hebben het systeem geïnstalleerd en opgeleverd.

Lees verder


Showroom Bespaarpartner

VACATURES !

08-06-2018

Bespaarpartner is dé ervaren specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Dagelijks realiseren wij projecten in de regio Steenwijk, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmeloord. Deze projecten worden geheel in eigen beheer gerealiseerd. Dit doen wij al sinds 2010. Lees verder


Drents energie loket nieuws zonnepanelen zonnelening bespaarpartner

Goed nieuws voor inwoners van Gemeente De Wolden

30-05-2018

Goed nieuws voor inwoners van Gemeente De Wolden: op 1 juni opent de inschrijving van de Zonnelening. 

Lees verder


Zonnig februari zorgt voor een record bij zonnepaneelhouders

Het jaar begint goed voor zonnepaneelhouders

02-05-2018

Het eerste kwartaal van 2018 was een goed begin van het jaar voor zonnepaneelhouders. De opbrengsten van de eerste 3 maanden lag 20% hoger dan het langjarige gemiddelde. Dit is vooral te danken aan een extreem zonnig februari. 

Lees verder


SVN zonnepanelen bespaarpartner sportvereniging

Budget Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties verhoogd.

18-04-2018

De sportsector kent sinds 2016 een subsidieregeling die energiebesparende maatregelen en het opwekken van duurzame energie stimuleert. Volgens de overheid is hiermee het enthousiasme in de sportsector gegroeid om op dit vlak actie te ondernemen. Het budget van de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) werd in februari verhoogd. In plaats van 6 miljoen euro is er dit jaar 8 miljoen euro beschikbaar.

Lees verder


btw teruggaaf zonnepanelen bespaarpartner

Uitvoering aan uitspraak HR over btw-teruggave zonnepanelen

04-04-2018

Staatssecretaris Menno Snel heeft een besluit genomen hoe de belastingdienst moet reageren op de uitspraak van de Hoge Raad omtrent de btw-teruggave zonnepanelen. Met dit besluit wordt het aanvraagproces van het btw-teruggaaf zonnepanelen vereenvoudigd. De uitspraak van de Hoge Raad was al op 15 december 2017. Na deze uitspraak heeft staatssecretaris Menno Snel aangegeven zich te willen beraden hoe de uitspraak moet worden omgezet in beleid en uitvoering. Door dit beraad is een deel van de particuliere aanvragen, btw-teruggaaf zonnepaneel nog niet verwerkt. 

Lees verder


Impressie foto Pasen

2e paasdag een groot succes!

03-04-2018

Welke zonnepaneel en omvormer moet ik hebben? Kan een warmtepomp voor mij uit? Is mijn huis goed geïsoleerd? Wat is het verband tussen besparen en waterontharders? Op al deze vragen kon je gisteren antwoord krijgen tijdens onze openhuis in onze showroom aan de roomweg 5 te Tuk. Naast advies op het gebied van zonne-energie van onze eigen experts, waren er ook experts op het gebied van isolatie, waterontharding en warmtepompen aanwezig. De open dag werd druk bezocht en is een groot succes te noemen.

Lees verder


OPendag pasen bespaarpartner

2e Paasdag geopend

28-03-2018

OPEN DAG DUURZAAMHEID BIJ BESPAARPARTNER
Voor al uw vragen over energiebesparing

TWEEDE PAASDAG VAN 10.00 UUR TOT 16.00 UUR

Lees verder


bespaarpartner zonnepanelen buren Ureterp 7+9x LG MB 320

6 miljoen huishoudens met zonnepanelen

20-03-2018

Onderzoeksbureau Good! stelt op basis van zijn 'Zonne-energie 2023-scenario', dat er in 2023 80 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd zijn in Nederland. Dit staat gelijk aan zo'n 6 miljoen huishoudens.

Lees verder


1 2