Gratis online
service-check

Wat kosten zonnepanelen?

Nieuws

bespaarpartner

Technische staf sv Steenwijkerwold heeft BespaarPartner op zijn borst.

31-10-2019

 “Het resultaat mag er zijn!” geeft het bestuur aan. “De heren staan er keurig op tijdens de wedstrijddagen, met het logo van BespaarPartner op de borst”.

Lees verder


Advies op maat zonnepanelen bespaarpartner tuk steenwijk

Is verduurzaming van uw woning duur?

17-10-2019

Huiseigenaren schatten de kosten van het verduurzamen van de woning vaak te hoog in. Dit blijkt uit onderzoek van ABN Amro. Meerdere kranten schreven deze week over dit onderzoek. Wat zijn onze bevindingen hier over?

Lees verder


Luchtfoto in Giethoorn zonnepanel door bespaarpartner

Vacature Montagemedewerker (s)

13-09-2019

In verband met de uitbreiding van onze teams, per direct op zoek naar:

Montagemedewerker(s) Zonnepanelen

Lees verder


69924936 2716317385097373 7032703291557412864 n

Panasonic op bezoek bij BespaarPartner

05-09-2019

Dat Panasonic niet meer te missen is in ons assortiment is wel duidelijk. Wanneer u kijkt naar onze referentiepagina  ziet u steeds vaker dat dit merk gekozen wordt door onze klanten. Panasonic is het enige merk dat 25 jaar all-in garantie aanbiedt. Dit houd in dat als er iets met de panelen gebeurd, Panasonic alle zorgen en kosten op zich neemt. Als regionaal zonne-energie specialist kunnen wij veel van Panasonic leren. Wij voelen ons dan ook vereerd om medewerkers van Panasonic op bezoek te krijgen en hen meer te leren over de Nederlandse markt en unieke werkwijze van BespaarPartner.

Lees verder


PaardErfgoed flyer 2019

1 september Paard & Erfgoed Te Frederiksoord

20-08-2019

Ook dit jaar wordt het leukste plattelandsevenement van het Noorden weer georganiseerd en wij zijn erbij. Dit jaar op de nieuwe locatie bij De Tuinen van Frederiksoord. 

Lees verder


Nieuwsfoto gemeente westerveld duurzaamheidsbon bespaarpartnet

Wist u dat// Inwoners van gemeente Westerveld de Duurzaamheidsbon kunnen aanvragen?

26-06-2019

Ook dit jaar ondersteund gemeente Westerveld haar inwoners met het verduurzamen van hun woning. Wanneer u als inwoner van gemeente Westerveld voor de tweede keer investeert in het verduurzamen van uw woning, kunt u een waardebon/subsidie ontvangen tot €500,- van de gemeente. Op deze manier kunt u nog voordeliger overstappen op zonnepanelen, mits u ook een andere investering doet. Heeft u al zonnepanelen op uw dak? Dan zou u eventueel kunnen overwegen om uw gas verbruik te verminderen door middel van een zonneboiler.

Lees verder


Heckert solar verkrijgbaar bij Bespaarpartner Steenwijk Tuk

Nieuw// Heckert Solar zonnepanelen

25-06-2019

Als zonne-energie specialist zijn wij continue opzoek naar het beste voor onze klanten. Daarom houden wij de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Wanneer ons oog dan valt op een in Duitsland gefabriceerde paneel met een uitstekende kwaliteit en een mooie prijs, dan moeten wij hem wel in ons assortiment opnemen. 

Lees verder


vacature bespaarpartner zonnepanelen

Vacature pagina online!

15-05-2019

Vandaag hebben wij onze "Werken bij BespaarPartner" pagina online gezet. De vraag naar zonne-energie stijgt! Hierdoor zijn wij opzoek naar nieuwe collega's om ons team te komen versterken. Wil jij werken in een gezellig team met veel afwisseling? Of wil je gewoonweg bijdragen aan het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden? Kijk dan snel verder bij onze openstaande vacatures. Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

Lees verder


Steenwijk 10x Q cells mono black duo 310wp zonnepanelen bij bespaarpartner2

Salderingsregeling verlengd tot 2023!

26-04-2019

Minister Wiebes heeft gisteren medegedeeld dat de salderingsregeling voor zonnepanelen in huidige vorm verlengd wordt tot 1 januari 2023. Vanaf dat jaar wordt het salderen tot 2031 stapsgewijs afgebouwd. Lees verder>>

Lees verder


Handtekening pasen 2020

Heeft u hem al zien hangen?

13-04-2019

Op tweede paasdag openen wij onze deuren voor iedereen die meer wilt leren over zonne-energie en geïnformeerd wilt worden over duurzaam wonen en bouwen. Daarom hebben wij een poster laten maken. Heeft u hem al zien hangen?

Lees verder


1 2 3 4