Zonnepanelen aanschaffen Meppel

Zonnepanelen in de gemeente Meppel

Woon je in Meppel en wil je een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je energiebesparende maatregelen treffen. Hier zijn vandaag de dag verschillende mogelijkheden voor. De meeste mensen kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te plaatsen. We zien dat steeds meer inwoners van de gemeente Meppel de laatste jaren zonnepanelen kopen. Heb je nog geen zonnepanelen, maar overweeg je dit wel? Dan ben je bij BespaarPartner aan het juiste adres. Wij adviseren jou over zonnepanelen en helpen je met de financiering ervan.

Zonnepanelen gemeente Meppel

Hoeveel kun je besparen?

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen zonnepanelen kopen is omdat zij hier geld mee besparen. Nadeel is alleen dat zonnepanelen in de gemeente Meppel niet bepaald goedkoop zijn. Daarom denken veel mensen vaak twee keer na voordat zij zonnepanelen kopen. Voordat je tot aankoop overgaat wil je vast weten hoeveel je kunt besparen. Dit is op voorhand echter lastig te zeggen. Het hangt er maar net vanaf hoeveel panelen je op jouw dak hebt liggen. Hoe meer zonnepanelen er liggen, des te meer je bespaart. Ook de plek van de panelen speelt natuurlijk mee. Zonnepanelen hebben namelijk niet overal hetzelfde rendement.

Persoonlijk plan voor jouw huis

Wil je zoveel mogelijk besparen met zonnepanelen in de gemeente Meppel? Dan is het verstandig BespaarPartner in te schakelen. Wij helpen jou namelijk met het opstellen van een persoonlijk plan voor jouw huis. Voordat we aan dit plan beginnen, komen wij altijd bij jou langs. We bekijken de situatie en horen jouw wensen aan.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het plan. BespaarPartner kijkt onder meer naar hoeveel panelen er nodig zijn. Ook kijken wij naar de beste kant van het dak, zodat de zonnepanelen een zo hoog mogelijk rendement behalen. Kortom: met behulp van BespaarPartner weet je zeker dat zonnepanelen kopen niet leidt tot teleurstellingen!

Regelingen en leningen voor zonnepanelen in gemeente Meppel

Niet iedereen heeft het geld voor zonnepanelen in de gemeente Meppel. Om te zorgen voor een duurzamere samenleving, draagt de gemeente Meppel graag een steentje bij. Zo kun je bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten om jouw woning duurzamer te maken. Je leent geld tegen aantrekkelijke rentetarieven om bijvoorbeeld zonnepanelen te kopen. Voor de lening gelden wel een aantal voorwaarden. Zo moet jouw woning na de aanpassingen bijvoorbeeld minimaal energielabel C halen. Ook moet het om een bestaande woning in de gemeente Meppel gaan van minimaal 1 jaar oud, bestemd voor permanente bewoning.

Naast de duurzaamheidslening van de gemeente Meppel kun je ook een beroep doen op de Energiebespaarlening Drenthe. Dit is eveneens een aantrekkelijke mogelijkheid om bijvoorbeeld zonnepanelen in de gemeente Meppel te kopen. Je leent het geld tegen een tarief tussen de 0,5 en 1,3 procent rente. Het maximaal te lenen bedrag is 25.000 euro. Indien je meer wilt doen dan enkel zonnepanelen kopen, kun je via de Energiebespaarlening Drenthe mogelijk nog meer geld lenen.

Binnen de gemeente Meppel kun je ook nog een beroep doen op de salderingsregeling tot 2025.

Heb je veel zonnepanelen in de gemeente Meppel? Dan levert dit je een flinke besparing op. Dankzij deze regeling mag je de stroom die je niet gebruikt namelijk terugleveren aan het net. Dit wordt vervolgens afgetrokken van jouw eigen energieverbruik. Lever je veel terug aan het net? Dan is de kans groot dat er geen energiekosten meer overblijven. Deze twee regelingen maken zonnepanelen in de gemeente Meppel dus zeker aantrekkelijk!

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.