Zonnepanelen in de regio

Beste aanbod in de regio

Wil je zonnepanelen voor de beste prijs in de regio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. BespaarPartner heeft inmiddels 10+ jaar ervaring en meer dan 100.000+ zonnepanelen geplaatst. Door onze grote inkoopvolumes kunnen wij de beste kwaliteitsproducten leveren tegen de scherpste prijzen. Toegankelijk en betrouwbaar; alles van A tot Z in eigen beheer.

Gegarandeerd de beste prijs

Altijd de beste prijs voor al onze klanten. Door onze grote showroom en magazijn in Tuk kunnen wij grote voorraden houden. Dit zorgt voor de beste prijs en een snelle levering. Daarbij levert BespaarPartner altijd goede kwaliteit. Alle systemen voldoen aan alle eisen van het NEN1010 en worden altijd geaard. Hoe kunnen wij kwaliteit garanderen? Wij werken alleen met onze gecertificeerde vakmensen. Daarbij worden onze installaties regelmatig steeksproef en periodiek gekeurd.

Liever naar een informatieavond?

Is zonne-energie wel wat voor ons? Kunnen er wel panelen op mijn dak? Vragen waar je tijdens een informatieavond antwoord op krijgt. Samen met de gemeente Steenwijkerland organiseren wij regelmatig informatieavonden. Wij zullen tekst en uitleg geven over zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Ook informeren wij je over btw-teruggave, waarborging van kwaliteit en wet- en regelgeving. Je krijgt antwoord op al je vragen én gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag. 

Wij zijn aangesloten bij

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.