BespaarPartner B.V.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Wij (BespaarPartner) hebben zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en hebben daarbij gebruik gemaakt van bronnen die wij als betrouwbaar achten. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de aangeboden informatie. Wij garanderen niet dat de website foutloos is, ononderbroken zal functioneren of vrij zal zijn van virussen. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden

Op deze website van BespaarPartner B.V. staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruiken van dergelijke links is voor ieders eigen risico. De informatie op webpagina’s van derden is door Bespaarpartner niet nader beoordeeld op juistheid, gelijkheid, volledigheid of actualiteit.

Informatie gebruik

Alle eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle informatie op deze website (denk aan: referenties, teksten en logo’s) berusten bij BespaarPartner. Het is niet toegestaan om de gegeven informatie (waaronder ook afbeeldingen) te kopiëren, te downloaden, openbaar te maken of te verspreiden zonder onze toestemming.

Aanpassingen

Wij hebben het recht om de informatie die wij aanbieden op deze website te allen tijden te wijzigen zonder hier enige aankondigingen over te doen. Hieronder vallen ook de algemene voorwaarden en de disclaimer. Het is dus raadzaam om regelmatig de website te controleren of de aangeboden informatie gewijzigd is.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.