Merken zonnepanelen

Onze merken

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen.

Enphase micro-omvormers

Enphase is een Amerikaans merk dat is opgericht in 2006. Het bedrijf heeft 's werelds eerste micro-omvormer ontwikkeld, ontworpen en op de markt gezet in 2008. Waarbij je bij de meeste zonnesystemen één omvormer gebruikt, gebruikt Enphase een micro-omvormer achter ieder paneel. Op deze manier haalt Enphase het hoogst mogelijk vermogen uit ieder paneel. Daarnaast heeft u geen grote omvormer meer in huis aan de muur hangen.

FuturaSun zonnepanelen

FuturaSun werd in 2008 opgericht door een team van managers in Veneto, het centrum van de fotovoltaïsche industrie in Italië. Het team is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fotovoltaïsche modules en is actief in meer dan 70 landen.

Fronius omvormers

Opgericht in 1945 als een producent van krachtbronnen voor accu-opladers en lasapparatuur. Het innovatieve familiebedrijf uit Oostenrijk is nog steeds de marktleider op dit gebied.

Growatt omvormers

Growatt werd opgericht in mei 2010, met een hoofdkwartier in Shenzen, Guandong Province, China. Volgens IHS Markit is Growatt een van 's werelds top 10 omvormermerken.

Phono Solar zonnepanelen

In 2004 is Phono Solar opgericht in het Chinese Nanjing. Het bedrijf kenmerkt zich door kwalitatief enorm hoge eisen te stellen aan haar producten.

Sunova Solar zonnepanelen

Sunova Solar, opgericht in 2016, is een leverancier van geïntegreerde systeemoplossingen die zich richt op R&D en productie van gedistribueerde zonneproducten voor de wereld en de ontwikkeling van PV-systemen.

S:FLEX montagesystemen

Wij werken uitsluitend met montagemateriaal van het merk S:FLEX. Het montagemateriaal van S:FLEX wordt geproduceerd in Duitsland en voldoet aan alle eisen van de Duitse markt, of te wel de 'Deutsche Gründlichkeit'. Je kunt dus uitgaan van een uitstekende kwaliteit! S:FLEX biedt voor iedere situatie een oplossing.

SMA omvormers

De eerste SMA omvormer werd reeds verkocht in Nederland in de jaren 90. Sinds 2009 is SMA Benelux gevestigd in Mechelen (België). Van daaruit ondersteunt de servicedienst alle Beneluxklanten. In de Benelux staat de teller intussen reeds op meer dan 350.000 verkochte omvormers. Met enthousiasme zet SMA de schouders onder de realisatie van mooie projecten: zonne-energieinstallaties voor particulieren, agrarische bedrijven, scholen, overheidsgebouwen en fabrieken.

Solar Edge omvormers

Solar Edge kenmerkt zich door de hoge betrouwbaarheid en het superieure rendement. Het Solar Edge optimizer systeem zoekt per paneel het maximale vermogen op, waar traditionele omvormers het maximale vermogen per systeem zoekt.

Solarday zonnepanelen

Solarday is in 2004 opgericht en heeft nu meer dan 15 jaar expertise. Gevestigd in het meest ontwikkelde industriële gebied in Italië lopen de Solarday-faciliteiten voorop op het gebied van R&D. Solarday levert zeer degelijke Europese panelen.

SolaX omvormers

SolaX wordt ontwikkeld en geproduceerd in China, maar is vooral erg populair op de Duitse, Britse, Australische en Nederlandse markt. Dit komt doordat ze geschikt zijn voor de normale huishoudens en erg gebruiksvriendelijk zijn.

Solis omvormers

Bewezen bankabiliteit heeft de steun gekregen van toonaangevende financiële instellingen, wat een solide langetermijnrendement op investeringen garandeert.

SunPower zonnepanelen

De zonnetechnologie van SunPower wordt ontworpen en geproduceerd door Maxeon Solar Technologies, een wereldwijde koploper in zonne-innovatie. Maxeon is een dochteronderneming van het in de VS gevestigde SunPower Corporation en is het resultaat van 35 jaar ervaring met grensverleggende zonnetechnologie.

Tenka zonnepanelen

De hoogwaardige technologie en de goed georganiseerde en presterende logistiek maken Tenka Solar tot een referentiepunt voor alle bedrijven die gespecialiseerd zijn in de zonnepanelenmarkt.

Trina Solar zonnepanelen

Van origine is Trina Solar een Chinese producent, maar heeft over de jaren ook haar sporen verdiend in de Europese en Amerikaanse markt. Hierin zijn zij dan ook marktleider.

JA Solar zonnepanelen

JA Solar Holdings Co., Ltd. is een wereldwijd toonaangevend producent van high-performance zonne-energie producten dat zonnelicht in elektriciteit omzet. De producten worden zowel geschikt voor particuliere, commerciële en industriële toepassing. JA Solar is een Chinese producent die zich wereldwijd heeft bewezen als een waardig concurrent.

Uit het assortiment

Avancis zonnepanelen

In 1981 is Avancis begonnen met het onderzoeken van de CIS (dunne film) Technologie. Avancis staat al jaren in de top van de wereld als het gaat om CIS panelen.

BenQ / AUO zonnepanelen

De polycel zonnepanelen van BenQ zijn een zeer goede keuze, een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding gecombineerd met een goede afwerking. De panelen bestaan uit 60 cellen en hebben een meer dan gemiddeld rendement in de markt.

DMEGC Solar zonnepanelen

DMEGC Solar, opgericht in 2009, is momenteel één van de topproducenten in de wereld. De panelen worden geproduceerd in China. De kwaliteit is uitmuntend te noemen zeker in combinatie met prijsniveau.

Heckert Solar zonnepanelen

Nu ook de zonnepanelen van het Duitse familiebedrijf Heckert Solar in ons assortiment. Dit familiebedrijf is opgericht in 2001 en heeft een productiecapaciteit van 400mw in Chemnitz, Duitsland. Het is één van de grootste zonnepanelen producenten van Europa en dienen vooral de Europese markt. De producten van Heckert Solar staan bekend om een zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Daarbij leveren wij de panelen standaard met 20 jaar productgarantie!

Huawei omvormers

Huawei is een zeer grote speler op het gebied van technische ontwikkelingen, zo ook in de zonne-energie branche. Zij ontwikkelen omvormers in alle klasse. Huawei onderscheidt zich vooral met de omvormers voor grotere projecten.

Jinko Solar zonnepanelen

Jinko Solar is één van de grootste zonnecel en -paneel fabrikanten in de wereld. Dit bedrijf produceert ruim 14.5 gigawatt siliconen 'wafers', 9.2 gigawatt zonnecellen en 15 gigawatt aan zonnepanelen per jaar. Jinko Solar heeft 15.000 medewerkers in dienst.

Jolywood zonnepanelen

Jolywood is in 2008 opgericht en is de wereld grootste bifocale zonnecel producent. Zij behoren dan ook tot de top zonnepaneel producenten.

LG Solar zonnepanelen

LG staat natuurlijk wereldwijd bekent als de grote Koreaanse producent van telefoons en entertainment apparatuur. Maar LG is al sinds 1985 bezig met onderzoek naar en productie van zonnepanelen.

Longi Solar zonnepanelen

Longi Solar is nummer 1 wereldproducent van mono zonnecellen. De zonnecellen van Longi Solar zijn dan ook erg betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit. Inmiddels maakt Longi Solar ook haar eigen zonnepanelen. Dat zij hun eigen mono zonnecellen maken zie je terug in de zeer zwarte afwerking van de cellen.

Panasonic zonnepanelen

Panasonic is in 1997 begonnen met het produceren van de originele hoogrenderende fotovoltaïsche module HIT®. In de afgelopen 20 jaar heeft deze elektrogigant meer dan HIT®-modulen op de markt gebracht. Hiermee schenkt Panasonic betaalbare en schone energie aan bedrijven en particulieren over de hele wereld.

Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Sonnestromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De vestiging waar wij onze panelen produceren, is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Sonnestromfabrik streeft naar uitmuntendheid. De specialisatie van Sonnestromfabrik is de panelenserie 'Excellent glas/glas'. De productlevensduur van deze panelen is aanzienlijk langer dan die van conventionele zonnepanelen.

REC Group zonnepanelen

REC is een Noors bedrijf dat is opgericht in 1996. REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de markt.

Qcells zonnepanelen

Qcells zonnepanelen worden geëngineerd in Duitsland en staan bekend om een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast biedt dit bedrijf 12 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie (83,6 van Pmin of 85% van Pmin). Qcells zonnepanelen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en hoge belastbaarheid.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.