Over BespaarPartner

Bij ons staat het persoonlijke contact met onze klanten centraal. Daarom stellen we onszelf graag aan je voor!

Ons verhaal

In 2010 is BespaarPartner begonnen met het installeren van zonne-energie systemen. Vanaf dag 1 houden wij ons bezig met zonnepanelen en zonneboilersystemen. BespaarPartner is de laatste jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig leveren wij meerdere zonne-energie installaties op per dag. Hierdoor is ons team gegroeid en zijn wij in 2016 verhuisd naar onze huidige locatie aan de Roomweg 5 te Tuk. Deze locatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om nog meer projecten aan te kunnen, maar ook om ons serviceteam uit te breiden. Wij hebben namelijk één van de grootste zonne-energie showrooms van Nederland. Hier kun je terecht voor advies en informatie. Ook kun je hier de verschillende zonnepanelen, zonnecollectoren, montagemogelijkheden en omvormers bekijken. Tevens hebben wij ook een aantal schermen hangen waarop verschillende systemen live te bekijken zijn. Omdat de markt voor zonnepanelen ons zo aantrekt, zijn wij in 2021 van zonneboilersystemen afgestapt en hebben wij besloten om ons volledig te specialiseren in zonnepanelen.

Zonne-energie toegankelijk voor iedereen

BespaarPartner installeert bij en adviseert voornamelijk aan ondernemers en particulieren in en rondom de regio Steenwijkerland. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Vertrouwen staat daarbij wat ons betreft centraal. Voor een goed rendement is het goed werken van het systeem essentieel. Wij hebben daarom alleen vakmensen in dienst en maken alleen gebruik van producten van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast beseffen wij dat de duurzaamheid van onze systemen een belangrijk criterium is voor de toekomst, niet alleen voor de portemonnee van onze klanten, maar ook voor onze natuurlijke omgeving. Wij streven naar een duurzamere groene wereld. Wij willen zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Wij leveren alleen gecertificeerde panelen die geïnstalleerd worden door onze eigen gespecialiseerde vakmensen.

Ons team

Wij hebben een top team van experts op het gebied van zonne-energie en het proces in dienst. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden waarin hij of zij uitblinkt. Dit is voor ons extra belangrijk omdat wij het gehele proces van A t/m Z in eigen beheer hebben. Maak hier kennis met onze 36 medewerkers!

Jan van der Kamp

Directie

Nick

Teamleider Uitvoering

Nienke

Administratie & Service

Liselotte

Financiële administratie & personeelszaken

Joyce

Medewerker Binnendienst & Planning

Marc

Adviseur

John

Adviseur

Robin

Adviseur

Kim

Advies & Ondersteuning

Thom

Adviseur

Thessa

Stagiair Commerciële Economie

Brian

Stagiair Elektrotechniek

Henri

Magazijnmedewerker

Gijs

Werkvoorbereiding

Daan

Commercieel medewerker binnendienst

Wesley

Uitvoering

Lenny

Werkvoorbereiding

Melle

Stagiair Commerciële Economie

Marlo

Uitvoering

Rick

Junior account manager

Jasper

Uitvoering

Ronald

Uitvoering

Roan

Medewerker Service & Aftersales

Geert

Elektricien

Wesley

Elektricien

Cian

Uitvoering

Gijs

Uitvoering

Kevin

Uitvoering

Mahmoud

Uitvoering

Edwin

Uitvoering

Nader

Uitvoering

Vacature

Elektricien

Ruben

Elektricien

Vacature

Montagemedewerker


Vacature

Stagair Commercieel Medewerker

Vacature

Leerling Montagemedewerker

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.