Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Ons verhaal

In 2010 is Bespaarpartner begonnen met het installeren van zonne-energie systemen. Vanaf dag 1 houden wij ons bezig met zonnepanelen en zonneboilersystemen. Bespaarpartner is de laatste jaren sterk gegroeid. Tegenwoordig leveren wij meerdere zonne-energie installaties op per dag. Hierdoor is ons team gegroeid en zijn wij in 2016 verhuisd naar onze huidige locatie aan de Roomweg 5 te Tuk. Deze locatie heeft ons de mogelijkheid gegeven om nog meer projecten aan te kunnen, maar ook om ons serviceteam uit te breiden. Wij hebben namelijk één van de grootste zonne-energie showrooms van Nederland. Hier kunt u terecht voor advies en informatie. Ook kunt u hier de verschillende zonnepanelen, zonnecollectoren, montagemogelijkheden en omvormers bekijken. Tevens hebben wij ook een aantal schermen hangen waarop verschillende systemen live te bekijken zijn. Omdat de markt voor zonnepanelen ons zo aantrekt, zijn wij in 2021 van zonneboilersystemen afgestapt en hebben wij besloten om ons volledig te specialiseren in zonnepanelen.

Zonne-energie toegankelijk voor iedereen

Bespaarpartner installeert bij en adviseert voornamelijk aan ondernemers en particulieren in en rondom de regio Steenwijkerland. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Vertrouwen staat daarbij wat ons betreft centraal. Voor een goed rendement is het goed werken van uw systeem essentieel. Wij hebben daarom alleen vakmensen in dienst en maken wij alleen gebruik van producten van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast beseffen wij dat de duurzaamheid van onze systemen een belangrijk criterium is voor de toekomst, niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor onze natuurlijke omgeving. Wij streven naar een duurzamere groene wereld. Wij willen zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Wij leveren alleen gecertificeerde panelen die geïnstalleerd worden door onze eigen gespecialiseerde vakmensen.

Bespaarpartner zonne energie eigen vakmensen specialisten2
Meppel zonnepanelen door bespaarpartner landopstelling2
Zonnepanelen in showroom van bespaarpartner 3

Onze grote showroom

Wij hebben één van de grootste zonne-energie showrooms in Nederland. De koffie staat altijd voor u klaar en er is altijd iemand aanwezig die u kan informeren en adviseren. Bij ons kunt u alle soorten zonnepanelen, omvormers en montagematerialen bekijken. Daarnaast hangen er ook schermen waarop verschillende PV-installaties live te volgen zijn. 

Klik hier voor de openingstijden van onze showroom!

Waarom Bespaarpartner?

  • Het gehele proces van A tot Z in eigen beheer
  • Gecertificeerde A-merken
  • Grote verscheidenheid aan diverse producten en technieken
  • Gratis online service-check
  • Gratis vrijblijvend advies
  • Professionele showroom met alle materialen
  • Honderden referenties in de regio
  • Kosteloos hulp bij BTW terugvragen
  • Onafhankelijke installateur

Neem een kijkje in onze showroom!

Ons team

Wij hebben een top team van experts op het gebied van zonne-energie en het proces in dienst. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden waarin hij of zij uitblinkt. Dit is voor ons extra belangrijk omdat wij het gehele proces van A t/m Z in eigen beheer hebben. Bent u benieuwd naar onze medewerkers? Klik hier voor al onze experts.

Diever 16x Trina Mono black 290WP White backsheet2