Zonnepanelen aanschaffen Zwolle

Zonnepanelen in Zwolle

Het opwekken van zonne-energie wordt steeds belangrijker. Ook in Zwolle zijn er meer en meer mensen die geïnteresseerd zijn in het zelf opwekken van energie. De makkelijkste manier om dit te doen is door jouw dak te voorzien van zonnepanelen. De panelen vangen de zonnestralen op en zetten deze om in energie. Toch zijn er genoeg Zwollenaren die niet direct zonnepanelen kopen. Dit komt voornamelijk door de aanschafwaarde. Het kost je namelijk behoorlijk wat om jouw dak vol te leggen met zonnepanelen. Op de lange termijn verdien je deze investering echter makkelijk terug. Overweeg je zonnepanelen te kopen in Zwolle? BespaarPartner geeft jou graag tips en adviezen voor zonnepanelen in Zwolle.

Waarom zonnepanelen?

Twijfel je nog over zonnepanelen kopen in Zwolle? Dan komt dit waarschijnlijk door de hoge prijs. Je moet echter niet naar de nadelen kijken, maar naar de voordelen wanneer je zonnepanelen wilt. Er kleven namelijk de nodige voordelen aan zonnepanelen. Allereerst draag je met deze panelen een steentje bij aan het klimaat. Je wekt immers zelf energie op. Hierdoor hoef je minder tot geen stroom meer af te nemen van een energiemaatschappij. Sommige maatschappijen wekken stroom op een niet-milieuvriendelijke manier op. In dat geval is er natuurlijk geen sprake van groene stroom. Wanneer je zonnepanelen op jouw dak plaatst, weet je dit wel zeker.

Het klimaat is niet de enige reden om zonnepanelen te kopen in Zwolle. Zonnepanelen zijn namelijk ook nog eens bijzonder goed voor jouw eigen portemonnee. In het begin moet je flink investeren, maar op termijn verdien je de panelen terug. Je neemt namelijk minder stroom af, waardoor jouw energierekening daalt. Doordat je bespaart op de energiekosten, verdien je de zonnepanelen dus stukje bij beetje terug.

Advies op maat

Zonnepanelen kopen lijkt geen lastige opgave. Er zijn tegenwoordig namelijk talloze partijen waarbij je terecht kunt voor deze panelen. Denk echter niet dat alle zonnepanelen ook hetzelfde zijn. Er zit namelijk behoorlijk wat verschil in. Zo kennen we tegenwoordig verschillende soorten panelen. Je wilt natuurlijk niet de verkeerde zonnepanelen kopen. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor het rendement van jouw panelen.

Wil je een optimaal rendement behalen met jouw zonnepanelen? Dan kan BespaarPartner jou hierbij helpen. Wij kunnen jou allereerst adviseren over de beste zonnepanelen in Zwolle. Hier blijft het echter niet bij, want wij kijken ook naar de beste plek om de panelen te plaatsen. Niet iedere kant van het dak vangt namelijk evenveel zonlicht op, waardoor het rendement kan verschillen. Doe je een beroep op BespaarPartner voor zonnepanelen in Zwolle kopen? Dan ben je verzekerd van de juiste zonnepanelen en een optimaal rendement.

Regelingen en leningen voor zonnepanelen in Zwolle​

Zonnepanelen in Zwolle zijn niet bepaald goedkoop. Heb je het geld voor deze panelen momenteel niet liggen? Dan besluit je de aankoop van zonnepanelen mogelijk op de lange baan te schuiven. Zonde, want je kunt namelijk een beroep doen op regelingen en leningen voor zonnepanelen in Zwolle. Hierdoor kun je mogelijk alsnog zonnepanelen kopen.

In Zwolle kom je met zonnepanelen in aanmerking voor de salderingsregeling tot 2025. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugleveren aan het net. De stroom die je aan het net levert, wordt afgetrokken van jouw eigen energieverbruik. Indien je veel zonnepanelen in Zwolle hebt, betaal je mogelijk helemaal geen energiekosten meer!

Je kunt ook geld lenen om zonnepanelen te kopen. Zo is de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Dankzij deze lening kun je maximaal 25.000 euro lenen (maximaal 65.000 euro in het geval van een ZEP+/Nul op de meter-woning) voor de aankoop van zonnepanelen in Zwolle. De rente voor deze lening ligt momenteel tussen de 1,5 en 2 procent, waardoor het aantrekkelijk is om de Energiebespaarlening te gebruiken voor zonnepanelen. Er is wel een kleine kanttekening: je mag namelijk maar maximaal 75 procent van deze lening gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen voor de Energiebespaarlening, moet je dus ook nog andere aanpassingen doen om energie te besparen. Naast zonnepanelen in Zwolle kun je bijvoorbeeld kiezen voor spouwmuur- of dakisolatie.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.