Tweede paasdag open huis bij BespaarPartner!

Tweede paasdag open huis bij BespaarPartner!

Tweede paasdag open huis bij BespaarPartner! Wij nodigen u dan ook van harte uit op maandag 22 april a.s. aan de Roomweg 5 in Tuk in de grootste showroom op het gebied van zonne-energie van Noord-Nederland.

,,Wij willen als specialist laten zien waar zonne-energie toe in staat is”, aldus Jan van der Kamp. Daarom komt Solar Team Twente met hun auto “RED SHIFT”, waarmee ze in de top 5 zijn geëindigd tijdens de Bridgestone World Solar Challenge.”
Elke editie ontwikkelt Solar Team Twente een zonneauto om bij te dragen aan de toekomst van een duurzame wereld. Ze zijn de achtste generatie van Solar Team Twente. Samen met een groot netwerk van innovatieve partners en oud teamleden dragen zij, negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente, bij aan de wereld van morgen. Zij geloven in het motto ‘Challenge triggers innovation’.  Daarom dagen ze zichzelf uit om voor de winst te gaan tijdens de Bridgestone World Solar Challenge in Australië!
Alle bezoekers kunnen de auto bekijken. Tevens wordt er door twee leden van het Solar Team Twente uitgebreid antwoord gegeven op al uw vragen.

Totale energiebesparing van uw eigen woning
,,Naast dat Bespaarpartner dé specialist is in zonne-energie vinden wij de verduurzaming van woningen in Nederland erg belangrijk. Daarom zijn er naast onze eigen adviseurs een aantal regionale specialisten op het gebied van pelletkachels, waterontharders, infraroodverwarming en maatwerkadviezen op het gebied van duurzaamheid en energie aanwezig.”

Tijdens ons Open Huis vindt u:

  • Solar Team Twente met de Solar auto RED SHIFT
  • Onze grote collectie zonnepanelen, omvormers en zonnecollectoren
  • Alle verschillende montagemogelijkheden voor landopstellingen, platte en schuine daken
  • De nieuwste zonnepanelen van o.a. Panasonic, LG Solar en TW Solar
  • Innovatieve oplossingen op het gebied van zonne-energie

Terwijl u zich laat informeren over verschillende vormen van duurzaamheid, kunnen uw kinderen deelnemen aan verschillende (sportieve) activiteiten met medewerking van Scouting Johan van den Kornput uit Steenwijk.

Ons team staat Tweede Paasdag tussen 10:00 en 16:00 uur voor u klaar, net zoals de koffie met wat lekkers.

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.