Montage zonnepanelen

Zonnepanelen in een veldopstelling

Zonnepanelen in veldopstelling plaatsen? Wanneer je dak niet geschikt is voor zonnepanelen, dan kun je ervoor kiezen om je zonnepanelen op de grond te plaatsen. Je kunt er voor kiezen om een plat dak constructie op en/of in de grond te plaatsen. Hiervoor is het belangrijk dat de ondergrond waterpas is. Daarnaast staat dit systeem laag aan de grond. Het is dus verstandig om voor een harde ondergrond te kiezen waar niet snel onkruid of gras zal groeien. Dit kan namelijk de zonnepanelen bedekken en zorgen voor rendementsverlies.

Landopstelling

Naast het plaatsen van een plat dak constructie zijn er ook speciale landopstelling systemen beschikbaar in verschillende maten. Er worden staanders in de grond gezet waarop de rails al zijn bevestigd. Er zijn systemen die 2 panelen en 3 panelen boven elkaar kunnen dragen. Wil je meer weten over de landopstelling? In onze showroom kun je alle verschillende mogelijkheden, waaronder deze landopstelling, komen bekijken. Ook kun je de datasheet van de landopstelling van S:FLEX downloaden op onze website. Klik daarvoor hier.

Omgevingsvergunning

Let wel! Landopstellingen vereisen meestal een omgevingsvergunning of vrijstelling van de gemeente.

Zonnepanelen provincie Drenthe

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.