Gratis online
service-check

Wat kosten zonnepanelen?

Solar Edge omvormers

Solar Edge kenmerkt zich door de hoge betrouwbaarheid en het superieure rendement. Het Solar Edge optimizer systeem zoekt per paneel het maximale vermogen op, waar traditionele omvormers het maximale vermogen per systeem zoekt. Op deze wijze is het Solar Edge optimizer systeem de ideale oplossing voor zonne-energiesystemen die deels in de schaduw liggen, verdeeld zijn over verschillende dakvlakken of in oneven strings verdeeld moeten worden.

Optimizers worden achter ieder paneel geplaatst, waardoor deze onafhankelijk van de andere panelen het maximale vermogen uit het zonnepaneel kan halen. Dit is mogelijk omdat iedere optimizer een eigen MPP-tracker bevat. Systemen met een met een traditionele omvormer zullen altijd minder vermogen opwekken als er bijvoorbeeld schaduwvorming is op een enkele paneel. De MPP-tracker in de traditionele omvormer gaat dan opzoek naar de hoogste haalbare opbrengst. Met de optimizers achter de panelen is het systeem dus niet meer afhankelijk van de zwakste schakel.

Uitlezen: Solar Edge geeft de mogelijkheid om het opgewekte vermogen per paneel te monitoren en zo kunnen problemen en storingen snel verholpen kunnen worden.  

Producten

Solar Edge HD Wave omvormer tot 3680

Solar Edge HD Wave omvormer tot 3680

De Solar Edge HD Wave is een enorm lichte, maar betrouwbare omvormer. In combinatie met de optimizers is het de ideale omvormer voor kleine oplossingen tot 3.680 Wattpiek. 

Bekijk product


Solar Edge 3 fase omvormer

Solar Edge 3 fase omvormer

De Solar Edge 3 fase omvormer kenmerkt zich door het lichte gewicht, de betrouwbaarheid en  de mogelijkheid om het opgewekte vermogen per paneel te kunnen inzien.

Bekijk product


Solar Edge optimizer P300 en P350

Solar Edge optimizer P300 en P350

De P300 en de P350 optimizers zijn geschikt voor het achter reguliere zonnepanelen met een vermogen tot 350 Wattpiek.

Bekijk product


Solar Edge optimizer P405

Solar Edge optimizer P405

De P405 optimizer is geschikt voor achter een systeem met dunne film (CIS) panelen en hebben een maximaal vermogen van 405 Wattpiek.

Bekijk product


Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte