Soorten montagemateriaal

S:FLEX Stokschroeven

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het Stokschroeven montagemateriaal van S:FLEX.

Het montagemateriaal voor daken met golfplaten

Voor daken met golfplaten zijn de stokschroeven van S:FLEX de ideale oplossing. De stokschroef zorgt voor een krachtig en uitstekend passende verbinding met zijn solide liggerconstructie voor maximale bescherming van het bestaande dakmembraan. Dit is een optimale voorwaarde voor het eventueel verder aanpassen van de hoogte wanneer dit nodig is. Het is namelijk mogelijk om een driehoekstellage te monteren op deze stokschroeven.

Deze montageoptie is niet alleen erg stabiel, waterproef, ammoniakbestendig en duurzaam, de excellente ventilatie helpt ook om een hogere mate van efficiëntie te bereiken.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.