Merken zonnepanelen

Jolywood zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Jolywood en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

Eén van de grootste zonnecellen producenten ter wereld heeft zelf een productielijn van glas/glas zonnepanelen. Jolywood heeft de beschikking over een hypermoderne productielijn van zonnecellen die gemaakt zijn van silicium (mono N-type). N-type staat voor een lagere degradatie dan reguliere monocel silicium oplossingen. In verband met de hogere kwaliteit cellen levert Jolywood deze glas/glas zonnepanelen met een fabrieksgarantie van 15 jaar. Daarbij is de rendementsgarantie 30 jaar (!) met een maximale degradatie van 12,8% over deze 30 jaar.

Onze producten van Jolywood

Jolywood zonnepaneel Glas/Glas Bi-Facial 345Wp

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.