Grote keus
aan producten

Wat kosten zonnepanelen?

Enphase Micro-omvormers

Enphase is een Amerikaans merk dat is opgericht in 2006. Het bedrijf heeft 's werelds eerste micro-omvormer ontwikkeld, ontworpen en in 2008 op de markt gezet. Vanaf dat moment is Enphase de wereld overgegaan. In 2014 heeft Enphase de grens van 1 GigaWatt aan omvormers bereikt en wordt al de vijfde generatie micro-omvormers gepresenteerd. Waarbij je bij de meeste zonnesystemen één omvormer gebruikt, gebruikt Enphase een micro-omvormer achter ieder paneel. Op deze manier haalt Enphase het hoogst mogelijk vermogen uit ieder paneel. Daarnaast heeft u geen grote omvormer meer in huis aan de muur hangen.

Micro-omvormers worden achter ieder paneel geplaatst, waardoor deze onafhankelijk van de andere panelen het maximale vermogen uit het zonnepaneel kan halen. Systemen met een met een traditionele omvormer zullen altijd minder vermogen opwekken als er bijvoorbeeld schaduwvorming is op een enkele panelen. De MPP-tracker in de traditionele omvormer gaat in die situatie opzoek naar de hoogste haalbare opbrengst. Met de micro-omvormers achter de panelen is het systeem niet meer afhankelijk van de zwakste schakel.

Het gehele systeem wordt bestuurd en uitgelezen door de Enphase Envoy. Traditionele systemen hebben een omvormer die data afgeeft. Enphase heeft hier de interactieve Envoy voor, die continu blijft communiceren met de micro-omvormers, het internet en uiteraard U.

Producten

Enphase micro-omvormers IQ 7 en IQ7+

Enphase micro-omvormers IQ 7 en IQ7+

De Enphase micro-omvormer is de basis voor 235W - 350W + systemen. Deze micro omvormer levert een hogere productie, een hogere efficiëntie en robuustere kwaliteitsnormen dan elk ander product verkrijgbaar op de markt. 

Bekijk product


Enphase micro-omvormer IQ7X

Enphase micro-omvormer IQ7X

De micro-omvormer IQ7X is speciaal ontworpen voor Panasonic Kuro 325 en N330. Op de micro-omvormer zit 20 jaar productgarantie. De garantie is eventueel uit te breiden naar 25 jaar. Hieronder kunt u de datasheet downloaden. Wilt u een offerte ontvangen met een Panasonic en Enphase combinatie? Stuur dan een mail naar offerte@bespaarpartner.nl of bel naar 0521-764012

Bekijk product


Enphase Envoy S-series Metered

Enphase Envoy S-series Metered

De Enphase Envoy S zorgt ervoor dat alle data van iedere micro omvormer wordt bijgehouden. Dit geeft u de mogelijkheid om te kijken wat uw systeem opgewekt heeft. 

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte