Soorten zonnepanelen

SunPower zonnepaneel Maxeon 6 White Back 435Wp

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het Maxeon 6 White Back 435Wp zonnepaneel van SunPower.

Een krachtige combinatie voor systemen tot 435 Wattpiek

De SunPower Maxeon 6 White Back 435 Wattpiek panelen komen met een geïntegreerde micro-omvormer van het merk Enphase. Het is dus een combinatie tussen een krachting zonnepaneel en sterke omvormer technologie die efficiënt is bij sprake van gedeeltelijke schaduw.

Ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

SunPower Maxeon-panelen staan wereldwijd bekend om hun energieproductie. Ze combineren een ongeëvenaard rendement en betrouwbaarheid met een toonaangevende garantie en een verwachte levensduur van 40 jaar.

De voordelen van de Maxeon 6 White Back 435Wp:

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.