Soorten montagemateriaal

S:FLEX LEICHTmount Rail

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het LEICHTmount Rail montagemateriaal van S:FLEX.

Het montagemateriaal voor platte daken

De S:FLEX LEICHTmount Rail is de stevige basis voor zonnepanelen op een plat dak. Het systeem is aerodynamisch, snel, voorgemonteerd en veilig te installeren dankzij de betrouwbare klik verbinding! De LEICHTmount Rail maakt indruk met de hoge mate van toepasbaarheid op ieder plat dak. Doordat er geen schroeven of scherpe componenten worden gebruikt, blijf het dak ten alle tijden beschermd. Dit systeem kan geïnstalleerd worden op zuid en op oost/west. Dit systeem is te installeren met een hellingshoek van 10 en 15 graden. In de datasheet vind je de verschillende maatvoeringen van de verschillende opties.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.