Bewezen producten van A-merken

Wat kosten zonnepanelen?

Voordelen voor bedrijven

De investering in zonne-energie verdient zichzelf terug. Doordat de kosten van het aanleggen van zonnepanelen steeds verder naar beneden gaan door toenemende concurrentie bij de fabrikanten, verdient u de investering in zonne-energie vaak binnen 6 jaar terug. Doordat veel bedrijven een grote dakoppervlakte hebben kunnen er veel panelen geplaatst worden en kan er zo maximaal worden bespaard op de energie kosten.  Zonnepanelen hebben daarnaast ook nog eens weinig onderhoud nodig. De kosten van mogelijk onderhoud staat zeer positief tegenover de kosten die u met zonne-energie zult besparen.

Wij verzorgen het gehele proces

U hoeft zelf weinig te doen om een zonne-energie systeem aan te leggen en te onderhouden. BespaarPartner heeft zijn eigen vakmensen die de zonnepanelen voor u monteren en aansluiten op het net. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Dit is dan ook de reden dat wij snel te werk kunnen gaan. U hoeft niets te laten en te ondernemen om toch een groot bedrag te besparen.

Speciale subsidies voor bedrijven

Naast deze voordelen zijn er ook nog speciale subsidies die bij uw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Kijk voor deze informatie op regelgeving voor bedrijven.

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte