Honderden referenties
in de regio

Zonnepanelen offerte - of rendement berekenen

  

Kies uw paneel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse gekregen om zonne-energie op te wekken? Hier  kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het plaatsen van zonne-energie blijft een maatwerk traject. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij een scherpe offerte maken die perfect bij uw situatie past. 

Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen op 0521 - 76 40 12, mailen naar: Offerte@bespaarpartner.nl  of langskomen bij ons in de showroom.

Kantoor bespaarpartner 14

Direct een prijsindicatie

Op onze website kunt u ook direct een prijsindicatie ontvangen. U kunt zelf een systeem samenstellen naar uw wensen en situatie. U ziet dan ook direct de verwachte opbrengst en het rendement. Wilt u weten wat het rendement precies inhoudt? Dan zou ik u graag willen doorverwijzen naar: subsidie en rendement. Wij hebben voor u 9 verschillende typen zonnepanelen neergezet met verschillende opbrengsten. Zo hopen wij u een goede indicatie te geven. De prijs is afhankelijk van een aantal verschillende factoren zoals: merken, type zonnepanelen, soort omvormer en de wijze van monteren. Ook kunt u er voor kiezen om een Doe-Het-Zelf pakket aan te schaffen, hierbij vervallen de montagekosten. Liever een offerte op maat ontvangen? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Dit kunt u doen door op onze website een aanvraag in te dienen, ook kunt u bellen naar 0521-764012 of mailen naar offerte@bespaarpartner.nl.