Van A tot Z in
eigen beheer

Zonnepanelen offerte - of rendement berekenen

  

Kies uw paneel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse gekregen om zonne-energie op te wekken? Hier  kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het plaatsen van een zonne-energiesysteem blijft een maatwerk traject. Na het invullen van een vragenlijst en het opsturen van foto's kunnen wij uw situatie goed bekijken. Op basis hiervan kunnen wij een scherpe offerte maken die perfect bij uw situatie past. 

Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen op 0521 - 76 40 12, mailen naar: Offerte@bespaarpartner.nl  of maak een afspraak voor in onze showroom.

Kantoor bespaarpartner 14

Direct een prijsindicatie

Op onze website kunt u ook direct een prijsindicatie ontvangen. U kunt zelf een systeem samenstellen naar uw wensen en situatie. U ziet dan ook direct de verwachte opbrengst en het rendement. Wilt u weten wat het rendement precies inhoudt? Dan zou ik u graag willen doorverwijzen naar: subsidie en rendement. Wij hebben voor u 9 verschillende typen zonnepanelen neergezet met verschillende opbrengsten. Zo hopen wij u een goede indicatie te geven. De prijs is afhankelijk van een aantal verschillende factoren zoals: merken, type zonnepanelen, soort omvormer en de wijze van monteren. Ook kunt u er voor kiezen om een Doe-Het-Zelf pakket aan te schaffen, hierbij vervallen de montagekosten. Liever een offerte op maat ontvangen? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Dit kunt u doen door op onze website een aanvraag in te dienen, ook kunt u bellen naar 0521-764012 of mailen naar offerte@bespaarpartner.nl.