Van A tot Z in
eigen beheer

Zonnepanelen offerte - of rendement berekenen

Wilt u meer weten over het rendement van zonnepanelen? Hier leest u hoe u uw rendement kunt berekenen. Wij willen u hiermee een indicatie geven van de opbrengst van de diverse zonnepanelen in uw situatie. Wij hebben 9 verschillende typen neergezet om een goede oriëntatie te kunnen doen.

Uiteraard is de prijs afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

  • Merk en type zonnepaneel (herkomst en merk)/zonnecollectoren
  • Soort Omvormer
  • Wijze waarop het in uw situatie gerealiseerd kan worden (route van bijvoorbeeld kabels)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse gekregen om zonne-energie op te wekken? Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het plaatsen van zonne-energie blijft een maatwerk traject. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij een offerte maken die het best bij uw situatie past. Ook kunt u ons rechtstreeks benaderen wanneer u samen met uw buurt een voorstel wilt ontvangen.

Samen met uw buren/buurt besparen op uw energie kosten? Samen zonne-energie is voordeliger! Er zijn organisaties die u hiermee kunnen helpen! Ga naar www.buurkracht.nl om te kijken naar de mogelijkheden. Provincies werken ook graag mee aan een duurzamer Nederland, hieronder een aantal websites die u en uw buurt kunnen helpen.

Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen op 0521 - 76 40 12, mailen naar: info@bespaarpartner.nl of langskomen bij ons in de showroom.

Kies uw paneel