Van A tot Z in
eigen beheer

Werken-bij

Showroom bespaarpartner 8Altijd al willen werken in een gezellig team met veel afwisseling? Of wil je gewoonweg bijdragen aan het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden? Kijk dan snel verder bij onze openstaande vacatures. Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

Solliciteer makkelijk en snel door op "ik wil solliciteren" te klikken

Ben jij opzoek naar een stage plek of volg jij een BBL opleiding? Stuur dan een mail naar info@bespaarpartner.nl. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, bieden wij stage en werkplekken voor opleidingen in de richtingen handel en techniek.

(leerling) Zonnepanelen Monteur

(leerling) Zonnepanelen Monteur

Wij zoeken een monteur voor het plaatsen, onderhouden en aansluiten van zonnepanelen op hellende en platte daken. Hier hoort ook bij dat de bekabeling wordt aangesloten en kabels binnenshuis worden getrokken.

Meer info en solliciteren


Elektromonteur Zonnepanelen

Elektromonteur Zonnepanelen

Ben jij een elektromonteur en wil jij een steentje bijdragen aan het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden? Dagelijks realiseren wij projecten in de regio Steenwijk, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen, Emmeloord en Zwolle. Deze projecten worden geheel in eigen beheer gerealiseerd. Wij zijn in verband met het uitbreiden van ons team opzoek naar een gemotiveerde elektromonteur.

Meer info en solliciteren


Stage Commercie

Stage Commercie

Ben jij op zoek naar een stage in de commerciële richting? Doordat wij het gehele proces van A t/m Z in eigen beheer hebben kunnen wij wellicht wat voor jou betekenen. 

Meer info en solliciteren