Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kunt u van ons verwachten

BespaarPartner heeft 20 experts op het gebied van zonne-energie en het proces in dienst. Doordat wij alle kennis binnenshuis hebben kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij vinden een duidelijk en eerlijk advies erg belangrijk. Dit bieden wij dan ook geheel vrijblijvend en kosteloos aan. Naast dat wij de zonnepanelen vakkundig installeren ondersteunen wij u ook bij het terugvragen van de btw en het aanvragen van subsidie. Op het moment dat uw systeem is opgeleverd ontvangt u een service-map. In deze service-map staan antwoorden op veel gestelde vragen. Ook ontvangt u 6 tot 12 maanden na oplevering een online service-check.

Vrijblijvend helder en eerlijk advies

Iedere situatie is verschillend waardoor goed advies erg belangrijk is. Onze adviseurs beschikken over erg veel kennis. Zonne-energie moet toegankelijk zijn voor iedereen. Doordat wij vrijwel altijd op locatie langs komen kunnen wij een scherpe offerte op maat voor u maken. U komt dan niet te staan voor onverwachte kosten en andere verrassingen. Wij geven dan ook een helder en eerlijk advies en ons advies is altijd geheel vrijblijvend. Wilt u weten wat u aanschaft? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. In onze showroom kunt u al onze producten bekijken.

Verkoop en advies bespaarpartner 7
Zonnepanelen in showroom van bespaarpartner 2
Live monitoring showroom bespaarpartner 6

Btw en subsidie

Het terugvragen van btw en het aanvragen van subsidie kan als lastig worden ervaren. Daarom hebben wij iemand in dienst die alles weet van btw en subsidies. Particulieren ontvangen standaard een week voor plaatsing het formulier 'opgaaf zonnepaneelhouders' en een uitgebreide uitleg over wat u waar moet invullen. Op het moment dat u inloggegevens heeft ontvangen en er een aangifte formulier voor u klaar staat, kunt u contact met ons opnemen. Veelal krijgen particulieren geen subsidie over het aanschaffen van PV-installaties, maar wel op zonneboilersystemen. Bedrijven en vereniging kunnen vaak wel subsidie aanvragen voor zowel zonneboilersystemen als PV-installaties. Bij het aanvragen van subsidie is het bij een soepel verloop van belang dat u een complete aanvraag doet. Onze collega Chantal weet alles over btw terugvragen en subsidie aanvragen. U kunt haar telefonisch bereiken op 0521-764012 of u kunt langskomen in onze showroom.

Service-map

U ontvangt de service-map op het moment van oplevering. In deze service-map vindt u antwoord op de meest gestelde vragen en verschillende weetjes over uw PV-installatie. Denk bijvoorbeeld aan btw-terugvragen, onderhoud, opbrengsten en jaarnota's. Wij hopen met het uitdelen van deze service-map u van iets meer kennis te voorzien. Op die manier kunt u een eventuele vraag vaak zelf beantwoorden. Komt u na het lezen van de service-map er nog niet uit? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0521-764012 of mailen naar info@bespaarpartner.nl. Ook vindt u achter in de map een klanttevredenheidsonderzoek die u geheel kosteloos naar ons kunt verzenden. 

Impressie fotos koffie mok showroom bespaarpartner 3

Service-check

Binnen 3 tot 6 maanden na het opleveren van uw PV-installatie voeren wij een online service-check uit. Deze service-check laat ons zien of uw systeem werkt naar behoren. Op basis van wetenschappelijke gegevens en de prestaties van gelijkwaardige systemen kunnen wij een totaal opbrengst per jaar berekenen. Op het moment dat wij de service-check hebben uitgevoerd ontvangt u een brief waarin staat wat er verwacht wordt van uw systeem en wat uw systeem daadwerkelijk doet. Blijkt het dat uw systeem niet werkt naar behoren? Dan gaan wij uiteraard zoeken naar een passende oplossing. 

5 jaar all-in BespaarPartner garantie

Schaft u een systeem aan bij BespaarPartner? Dan ontvangt u 5 jaar all-in BespaarPartner garantie. Wanneer er een probleem ontstaat met de panelen, omvormer, bekabeling of montagematerialen dan komen wij deze altijd kosteloos oplossen. Ook voor doe-het-zelf systemen is het mogelijk om de 5 jaar all-in garantie te ontvangen. Voor meer informatie over de 5 jaar all-in BespaarPartner garantie, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of om te bellen naar 0521-764012. Vermoedt u dat er iets mis is met uw systeem? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar service@bespaarpartner.nl.