Grote keus
aan producten

Wat kosten zonnepanelen?

Laadpaal Alfen - Eve Single S-Line

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Dit 3,7kW - 11kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single S-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.

Het laadstation is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

Wie de duur van een laadsessie wil verkorten, kan kiezen voor de 3-fase uitvoering van de Eve Single S-line. Het maximale laadvermogen wordt hierbij verhoogd naar 11kW waarmee sneller geladen kan worden.

Er is de mogelijkheid om te kiezen voor autorisatie op basis van de gebruiker, of om het laadstation via een mobiel netwerk te verbinden met een backend (Ethernet-verbinding is ook beschikbaar).

  • Type: Laadstation voor aan de muur of op montagepaal
  • Afmetingen: 370 x 240 x 130 mm
  • Vermogen: 3.7kW - 11kW
Download productsheet
Laadpaal Alfen - Eve Single S-Line

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte