Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

Maatwerk oplossingen

Wij leveren ook maatwerk montageoplossingen. Neem dus altijd uw wensen en ideeën met ons door. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld zonnepanelen gebruiken als dak van uw overkapping of carport. Liever de panelen rechtop tegen uw voorgevel? Dat is ook mogelijk!

Fassade

Zonnepanelen recht tegen een gevel aan plaatsen wordt ook wel Fassade genoemd. De panelen worden geheel verticaal geplaatst door middel van speciale rails.Aan de gevel van onze showroom aan de Roomweg 5 in Tuk hebben wij zelf ook zonnepanelen hangen. Deze techniek wordt vooral bij loodsen gebruikt, maar ook bij nieuwbouwprojecten. Over het algemeen worden bij dit soort projecten daglichtpanelen gebruikt in verband met de hellingshoek van 90 graden. Wilt u weten of het rendabel is om op uw gevel zonnepanelen te plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan bij u langs en zullen de mogelijkheden met u doornemen. Op basis van dat gesprek zullen wij u een offerte op maat sturen. 

Fassade

Carports en overkappingen

Zonnepanelen zijn van zichzelf neerslagbestendig en wanneer wenselijk ook geheel verduisterend. Bij "standaard" installaties worden zonnepanelen geplaatst op de bestaande dakbedekking. Het is ook mogelijk uw zonnepanelen te laten integreren in/op uw (nieuwe) carport of overkapping. Dan dienen uw zonnepanelen als dakbedekking. Indien u plannen heeft voor zonnepanelen op uw (nieuw te bouwen) carport of overkapping, staan wij graag voor u klaar. Maak een afspraak met één van onze adviseurs door te mailen naar info@bespaarpartner.nl of door te bellen naar 0521-764012

Carport zonnepanelen bespaarpartner steenwijk tuk 1
Carport zonnepanelen bespaarpartner steenwijk tuk
Zonnepanelen als overkapping bespaarpartner steenwijk2

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte