Montage zonnepanelen

Maatwerk oplossingen

Wij leveren ook maatwerk montageoplossingen. Neem dus altijd je wensen en ideeën met ons door. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld zonnepanelen gebruiken als dak van je overkapping of carport. Liever de panelen rechtop tegen je voorgevel? Dat is ook mogelijk!

Fassade

Zonnepanelen recht tegen een gevel aan plaatsen wordt ook wel Fassade genoemd. De panelen worden geheel verticaal geplaatst door middel van speciale rails. Aan de gevel van onze showroom aan de Roomweg 5 in Tuk hebben wij zelf ook zonnepanelen hangen. Deze techniek wordt vooral bij loodsen gebruikt, maar ook bij nieuwbouwprojecten. Over het algemeen worden bij dit soort projecten daglichtpanelen gebruikt in verband met de hellingshoek van 90 graden. Wil je weten of het rendabel is om op je gevel zonnepanelen te plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan bij je langs en zullen de mogelijkheden met je doornemen. Op basis van dat gesprek zullen wij je een offerte op maat sturen.

Carports & overkappingen

Zonnepanelen zijn van zichzelf neerslagbestendig en wanneer wenselijk ook geheel verduisterend. Bij ‘standaard’ installaties worden zonnepanelen geplaatst op de bestaande dakbedekking. Het is ook mogelijk de zonnepanelen te laten integreren in/op je (nieuwe) carport of overkapping. Dan dienen je zonnepanelen als dakbedekking.

Indien je plannen hebt voor zonnepanelen op je (nieuw te bouwen) carport of overkapping, staan wij graag voor je klaar. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.