Panasonic op bezoek bij BespaarPartner

Panasonic op bezoek bij BespaarPartner

Dat Panasonic niet meer te missen is in ons assortiment is wel duidelijk. Wanneer u kijkt naar onze referentiepagina ziet u steeds vaker dat dit merk gekozen wordt door onze klanten. Panasonic is het enige merk dat 25 jaar all-in garantie aanbiedt. Dit houd in dat als er iets met de panelen gebeurd, Panasonic alle zorgen en kosten op zich neemt. Als regionaal zonne-energie specialist kunnen wij veel van Panasonic leren. Wij voelen ons dan ook vereerd om medewerkers van Panasonic op bezoek te krijgen en hen meer te leren over de Nederlandse markt en unieke werkwijze van BespaarPartner.

Het bezoek kwam vanuit Japan, Duitsland en Nederland. Wij hebben ons pand laten zien, waaronder ook onze mooie grote showroom aan de Roomweg 5 in Tuk. Zij waren zichtbaar erg onder de indruk. Verder hebben wij ze op de hoogte gebracht van de Nederlandse Do’s & Don’ts en de wensen van onze klanten.

Meer weten over de zonnepanelen van Panasonic? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag al uw vragen.

Panasonic op bezoek bij BespaarPartner

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.