Laat u informeren over zonne-enegie!

Advies op maat zonnepanelen BespaarPartner Tuk Steenwijk

Laat u informeren over zonne-energie! Regelmatig organiseert BespaarPartner een informatieavond samen met gemeente Steenwijkerland. “Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan informatie. Er wordt zoveel geschreven over zonne-energie in het nieuws – wat is waar? Ze kunnen bij ons terecht met al hun vragen.” 

De volgende informatieavond zal plaatsvinden op:

21 April 2020

Inloop: 19:15 uur   |  Begin: 19:30 uur

 ______________________________________________________________________

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens deze avond zal Jan van der Kamp van BespaarPartner het uitgebreid hebben over zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Ook zal er, in samenwerking met de gemeente, geïnformeerd worden over wet- en regelgeving. Tevens gaat u naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Bent u verhindert?

Lukt het niet om op 30 maart naar de informatieavond te komen? Wilt u toch voor het voorjaar nog zonnepanelen laten installeren? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij maken dan kosteloos een offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht, maar wel gewenst. Dan kunnen wij een inschatting maken van hoeveel mensen er ongeveer komen. U kunt zich aanmelden door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@bespaarpartner.nl.

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.