Informatieavond zonne-energie

Krijg antwoord op al uw vragen omtrent zonne-energie tijdens één van onze informatieavonden. De eerst volgende informatieavond is op:

Onze showroom is gesloten in verband met het Corona Virus. Daarom kan de fysieke informatieavond niet door gaan, maar wel de online informatieavond/webinar!

Hierbij alvast de link! https://youtu.be/HI50z_RbHzM

 

 

informatieavond zonne energie bespaarpartner tuk

21 April 2020

Begin: 20:00 uur

 

 

 

Er is gelegenheid om uw vragen te stellen, deze kunt u naar ons mailen of versturen via Whatsapp!

 

Wat u kunt verwachten

In onze showroom in Tuk geven wij samen met de gemeente Steenwijkerland tekst en uitleg over de meest actuele onderwerpen en materialen op het gebied van zonne-energie. 

Tijdens deze avond staan wij uitgebreid stil bij onderwerpen als: verschillende typen zonnepanelen en omvormers, montagesystemen, productie in Azie en/of Europa - wat is waar?, verzekering en meer. Verder geven wij tekst en uitleg over alles wat eventueel verder bij de aanschaf komt kijken: btw-teruggave, subsidies, wet- en regelgeving en saldering. Tevens is er ruimte om al uw vragen te stellen aan ons of aan de gemeente. U gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag.

(Er kunnen dingen afwijken tijdens de online webinar. Zo zal gemeente Steenwijkerland niet aanschuiven en ontvangt u geen goodiebag) 

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond is niet verplicht, maar wel gewenst. Het is mogelijk om de avond zelf gewoon binnen te lopen. Om toch een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat wij kunnen verwachten, geniet aanmelden wel onze voorkeur. U kunt zich aanmelden door het digitale aanmeldingsformulier  in te vullen of te mailen naar info@bespaarpartner.nl.

Het programma

19:15 uur          Inloop + ontvangst met koffie

19:30 uur          Presentatie van Jan van der Kamp (BespaarPartner) en gemeente Steenwijkerland

20:30 uur          Ruimte voor vragen en het maken van een afspraak met een adviseur

Bent u verhinderd?

Bent u verhinderd, maar wenst u wel wat meer informatie te ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op; 0521-764012. Er is vrijwel altijd iemand aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Liever langskomen in onze showroom? U bent van harte welkom. Kijk hier onze openingstijden. Ook kunt u wachten tot de volgende informatieavond in maart. Houd voor exacte datums onze Facebookpagina of website in de gaten. Wenst u een offerte op maat te ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur. 

Steenwijk

3.720 Wattpiek
12x Q Cells Duo Mono Black 310WP

Wapserveen

4.960 Wattpiek
16x Q Cells Duo Mono Black 310WP

Meppel

3.540 Wattpiek
12x Trina Solar Mono Black 295WP

Steenwijk

4.290 Wattpiek
13x Panasonic Mono WB 330WP

Oldeholtpade

7.200 Wattpiek
24x Hanover Solar Ultra Black 300WP

Basse

7.680 Wattpiek
24x REC N-Peak 320WP

Stavoren

27.600 Wattpiek
92x Trina Solar Mono Black 300WP

Zwolle

4.200 Wattpiek
15x REC TwinPeak Poly Black 280WP

Heerenveen

5.440 Wattpiek
17x Trina Solar Mono Black 320WP