Maandag 20 januari 2020 – Informatieavond zonne-energie

BespaarPartner Informatieavond 16 december ism gemeente Steenwijkerland

Dé informatieavond waarbij u wordt geïnformeerd over alle soorten zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Samen met gemeente Steenwijkerland organiseert BespaarPartner in de grootste zonne-energie showroom van Nederland een informatieavond. De gemeente en BespaarPartner geven tekst en uitleg over de meest actuele onderwerpen als het gaat om zonne-energie

Wanneer: Maandag 20 januari

Hoe laat: 19.30uur

Waar: Roomweg 5 te Tuk

Waar gaan we het over hebben?

Zo wordt er geïnformeerd over zonnepanelen en de verschillende technieken als; Mono Percium cellen, H.I.T. (hetero-junctional technology) en Half-cut cells (120 cellen per paneel). Ook komt de techniek die NASA gebruikt aan bod, namelijk de Back-contact technologie. Verder komen vragen aan bod als; Garantie van panelen, wat houdt dat precies in? Productie in Azië of Europa? Wat is waar?

Ook wordt er geïnformeerd over de verschillende omvormer technieken als; string omvormers, optimizer systemen en micro omvormer. Er wordt antwoord gegeven op de volgende vragen; wat zijn de montage mogelijkheden en welke montagematerialen gebruikt BespaarPartner? Zijn er speciale verzekeringen nodig? Verder zal er nog informatie gegeven worden over de meterkast, aansluitingen en overige elektrische werkzaamheden.

Verder kan er van deze informatieavond worden verwacht dat u naar huis gaat met een rijk gevulde goodiebag, er ruimte is voor het stellen van vragen en dat er meerdere specialisten aanwezig zullen zijn. Ook zal Bijenmengsel aanwezig zijn. 

Extra voordeel met onze Vroegboekkorting

Maak ook gebruik van de speciale ‘Vroegboekkorting’ speciaal voor alle inwoners van de gemeente Steenwijkerland en omstreken. Nu al de de keuze maken voor 2020, dit geeft extra voordeel! Wij weten op tijd wat wij moeten reserveren bij de fabrikanten en geven dit voordeel direct aan u terug. Kijk voor meer informatie over de vroegboekkorting bij; nieuws>vroegboekkorting!

Aanmelden voor de informatieavond

Aanmelden voor onze informatieavond is niet verplicht, maar wel gewenst. Het is mogelijk om de avond zelf gewoon binnen te lopen. Om toch een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, geniet aanmelden wel onze voorkeur. U kunt dit doen door het sturen van een mail naar info@bespaarpartner.nl.

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.