Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen kunnen ook geplaatst worden op een plat dak. Hiervoor zijn verschillende frames ontwikkeld. Er zijn verschillende mogelijkheden om de panelen op uw platte dak te plaatsen. Wanneer er geen schaduwinvallen zijn kan een plat dak zorgen voor een hoger rendement dan bij een schuin dak. Het voordeel is namelijk dat de panelen makkelijker naar het zuiden geplaatst kunnen worden en met het juiste materiaal in de perfecte hoek geplaatst kunnen worden. Wilt u dat de zonnepanelen niet zichtbaar zijn? Dan kunnen wij ze zelfs volledig plat op uw dak monteren. 

Verschillende methodes

Bij een plat dak gebruiken wij in de meeste gevallen twee verschillende methodes, de driehoek installatie en het LEICHTmount Rail systeem van S:Flex. Bij een driehoek installatie wordt er een frame op uw dak geplaatst waar een rails op gemonteerd kan worden. Aan deze rails worden dan de zonnepanelen geplaatst. Bij het LEICHTmount Rail systeem worden de panelen geplaatst aan een lichte rail. De zonnepanelen kunnen bij dit systeem zowel op het zuiden als Oost/West geplaatst worden. Hieronder vindt u een filmpje van dit systeem. In beide gevallen worden de installaties niet aan het dak vast geschroefd maar blijven ze door de ballast van de panelen en waar nodig tegels op hun plek. In sommige gevallen is de "Flat Direct" van S;Flex de juiste oplossing. Dit wordt gebruikt bij platte daken met een hellingshoek, waarbij het vastgeschroefde systeem niet mogelijk is. Denk aan daken met een kleine hellingshoek die bedekt zijn met dakleer.  

Heeft u toch een andere wens voor uw platte dak?

Iedere situatie is anders en geen dak is hetzelfde. Misschien heeft u een ander plan voor de zonnepanelen op uw platte dak. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te komen bekijken en uw wensen door te nemen. Op basis hiervan maken wij een scherpe offerte op maat voor u. Klik hier om direct een afspraak te maken.

Montage materialen bespaarpartner2
Showroom bespaarpartner 4
Verkoop en advies bespaarpartner 5

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte