Nieuweschoot massaal over op zonne-energie!

Nieuweschoot zonne energie

Samen het initiatief nemen om zonnepanelen aan te schaffen, is nog nooit zo populair geweest. Verschillende Buurkracht teams hebben ons in het afgelopen jaren benaderd voor een collectieve aankoopactie. Samen de overstap maken zorgt voor een korting die soms wel oploopt tot in de honderden euro’s. Met deze korting heeft u de investering in zonnepanelen eerder terugverdiend. Plaatselijk Belang Nieuweschoot zag hier ook de voordelen van in. Zij streven er naar om Nieuweschoot zo duurzaam mogelijk te maken.

8 januari 2020 hebben wij ons als leverancier mogen presenteren op de succesvolle informatieavond. Veel inwoners uit Nieuweschoot bezochten deze informatieavond georganiseerd door Plaatselijk Belang Nieuweschoot. Tientallen huishoudens hebben die avond direct een afspraak gemaakt met één van onze adviseurs. 

Deze week hebben wij de eerste woning in Nieuweschoot voorzien van zonnepanelen. Aankomende weken zullen er ongeveer 25 woningen volgen. De helft van de huishoudens in Nieuweschoot hebben dan de overstap gemaakt naar zonne-energie. Zoals ze binnen Plaatselijk Belang Nieuweschoot zeggen; “waar een klein dorp groot in kan zijn”. De wethouder en Plaatselijk Belang Nieuweschoot waren aanwezig bij het plaatsen van het eerste zonnepaneel. 

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.