Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Nieuw// Heckert Solar zonnepanelen

Heckert solar verkrijgbaar bij Bespaarpartner Steenwijk Tuk 25 Jun 2019

Als zonne-energie specialist zijn wij continue opzoek naar het beste voor onze klanten. Daarom houden wij de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Wanneer ons oog dan valt op een in Duitsland gefabriceerde paneel met een uitstekende kwaliteit en een mooie prijs, dan moeten wij hem wel in ons assortiment opnemen. 

Heckert Solar Zonnepanelen

Heckert Solar is een Duits familiebedrijf dat sinds 2001 bezig is met het produceren van hun eigen zonnepanelen. De fabriek is gevestigd in Chemnitz en heeft een productie capaciteit van 400 Mw. Daarbij is Heckert Solar één van de meest gewaardeerde ondernemingen van Duitsland. De 400 Mw aan zonnepanelen worden vooral verkocht aan de Europese markt en voldoet aan alle regels van de EU. 

Wij hebben 3 type zonnepanelen in ons assortiment opgenomen. Alle panelen van Heckert Solar hebben standaard 12 jaar productgarantie. Wanneer u deze zonnepanelen bij ons aanschaft krijgt u 20 jaar productgarantie. Ook heeft dit paneel 25 jaar rendementsgarantie (25 jaar 80%)

Waarom Heckert Solar:

  • Heckert Solar stelt niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan de leveranciers waarmee gewerkt wordt. Prijs is hierbij niet belangrijk. Kwaliteit staat bovenaan bij dit bedrijf.
  • Jarenlange ervaring in de productie van zonnepanelen.
  • Heckert Solar heeft een uniek soldeerproces ontwikkeld waarbij de gehele string gelijktijdig gesoldeerd wordt. Door de temperatuur te regelen duurt het solderen bijna 5 keer langer dan in de branche gewoonlijk is. Het voordeel hiervan is dat de cellen tijdens productie aan minder hoge temperaturen blootgesteld en wordt thermische spanning vermeden. Ook is de kans op microcracks hierdoor geminimaliseerd.
  • Zeer goede en zelf ontwikkelde lamineerproces zorgt voor een dichtheid van 85%. Gebruikelijk in de branche is 65% tot 75%. Het binnendringen van vocht wordt hierdoor tot in lengte van tijden voorkomen. 
  • De omlijsting van Heckert Solar zonnepanelen wordt niet geschroefd, maar met een eigen ontworpen systeem volautomatisch geklemd. Dit bespaard op mankracht en kostprijs.
  • Een flashtest met een triple A kwaliteit zorgt voor exacte meetgegevens. De flashtesters worden alleen in Europa en Japan door een onafhankelijke partij gecontroleerd. Ieder zonnepaneel van Heckert heeft een gegarandeerde plus tolerantie tot 4,99 Watt. 
  • Zeer goede temperatuur-coëfficiëntie en lagere degradatie van cellen. Kijk voor de specificaties in de datasheet van desbetreffende paneel.
  • Een goede zwaklichtverhouding zorgt voor een hogere opbrengst bij Europese omstandigheden. Heckert zonnepanelen zorgen bij donkere bewolkte dagen voor een bovengemiddelde opbrengst.
  • Betrouwbare leverancier op alle vlakken. Heckert Solar behoort tot de 5% hoogst gewaardeerde onderneming van Duitsland.

Polycel zonnepaneel van 280 Wattpiek:

Poly Heckert bespaarpartner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monocel zonnepaneel met white Backsheet van 320 Wattpiek:

Mono Heckert bespaarpartner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monocel zonnepaneel allblack van 315 Wattpiek:

Black Heckert mono bespaarpartner