Duurzame ‘up date’ avond, gemeente De Wolden

DeWolden 4 februari

Wilt u uw woning ook updaten om zo energiezuinig en bewust mogelijk de toekomst tegemoet te gaan? Kom dan op dinsdag 4 februari naar de duurzame ‘up date’ avond in Ontmoetingscentrum De Havezate in De Wijk. Deze avond wordt georganiseerd door gemeente De Wolden als partner van het Drents Energieloket. De avond is voor woningeigenaren in de gemeente De Wolden. Wij zullen hier ook aanwezig zijn om met u te praten over zonne-energie.

U maakt deze avond kennis met het Drents Energieloket en organisaties die uw huis energiezuinig kunnen maken. Door uw woning energiezuinig te maken verhoogt u uw wooncomfort, doet u iets goeds voor het milieu en gaat uw energierekening omlaag. 

Uw woning verduurzamen met zonne-energie

Samen met andere professionals zullen wij informatie geven over het verduurzamen van uw woning. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over zonne-energie. Ook kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur bij u thuis. Daarna zult u een scherpe offerte op maat ontvangen. De professionals die ook aanwezig zijn; BDH, Intechneau, Isocoat, ReestdalEnergie en Schildersbedrijf Donker. Ook gemeente De Wolden en het Drents Energieloket zijn aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen. 

Het programma

19:30 uur          Inloop en opening van de duurzame ‘up date’ avond

19:45 uur          Start bedrijvenmarkt

tot 22:00 uur     Doorlopend naast de bedrijvenmarkt: presentatie van Drents Energieloket en BDH

Aanmelden voor duurzame ‘Up date’ avond

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via www.drentsenergieloket.nl/update, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

De campagne ‘ga duurzaam up date voor uw woning’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van 12 Drentse gemeenten, provicie Drenthe, Techniek Nederland, Natuur en Milieufederatie Drenthe, Buurkracht en SLIM wonen met energie. 

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.