2e paasdag een groot succes!

BespaarPartner: 2e paasdag een groot succes!

Welke zonnepaneel en omvormer moet ik hebben? Kan een warmtepomp voor mij uit? Is mijn huis goed geïsoleerd? Wat is het verband tussen besparen en waterontharders? Op al deze vragen kon je gisteren antwoord krijgen tijdens onze openhuis in onze showroom aan de roomweg 5 te Tuk. Naast advies op het gebied van zonne-energie van onze eigen experts, waren er ook experts op het gebied van isolatie, waterontharding en warmtepompen aanwezig. De open dag werd druk bezocht en is een groot succes te noemen.

Het openhuis stond in het teken van duurzaam wonen. Velen van jullie hebben zich hierover dan ook uitgebreid laten informeren. Ook de hapjes van BertKookt vielen erg in de smaak. Klus Totaal uit Vollenhove gaf demonstraties over wat WaterBoss waterontharders voor uw huishouden kan betekenen. Deze demonstraties viel erg in de smaak bij de bezoekers. Ook was er veel interesse voor de verschillende isolatie mogelijkheden die Isocoat uit Wapserveen aanbiedt. Door de politieke ontwikkelingen op het gebied van gasgebruik had Herold Pouwels uit Ruinerwold het ook erg druk. Hij was ’s middags aanwezig om advies te geven over warmtepompen. Er was veel interesse voor de nieuwe zonnepanelen van Q CELL en Panasonic.

Wij willen alle bezoekers en alle adviseurs enorm bedanken voor hun aanwezigheid en de gezelligheid. Tot volgend jaar!

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.