1 september Paard & Erfgoed te Frederiksoord

Paard & Erfgoed flyer 2019

Ook dit jaar wordt het leukste plattelandsevenement van het Noorden weer georganiseerd en wij zijn erbij. Dit jaar vindt u Paard & Erfgoed bij De Tuinen van Frederiksoord. 

Showprogramma en plattelandsmarkt

Deze dag heeft een gevarieerd showprogramma met shows van o.a. Grand Prix amazone Anouk Noordman, Olympisch amazone Adelinde Cornelissen en de Belgische trekpaarden van De Tonnemaker. Er zijn naast shows met paarden ook diverse shows met honden en een roofvogelshow. Het gehele showprogramma en plattegrond kun je vinden op: www.paardenerfgoed.nl.

Ook dit jaar zijn wij één van de 120 standhouders van de plattelandsmarkt. Een markt met heel veel bekende gezichten en producten uit de regio. Bij onze stand staan onze adviseurs u graag te woord om het te hebben over zonne-energie. Een greep uit ons zonnepanelen assortiment zal hier worden uitgestald en er zal ruimte zijn om vrijblijvend een afspraak te maken. Onze adviseur komt dan bij u thuis langs om op basis van uw wensen en de situatie een offerte op maat te maken.

De vrijwilligers van De Tuinen vertellen over de fruitbomen, de fruitproducten en de visie achter de gehandicapten tuin. Bij de koffie en theeschenkerij is er voor het eerst een podium met zangtalenten, die thuis al volop aan het oefenen zijn.

Koop online uw kaarten

In de voorgaande jaren waren de kaarten alleen verkrijgbaar aan de deur. Dit jaar biedt Paard & Erfgoed ook de mogelijkheid om uw toegangskaartje digitaal aan te schaffen. Een kaartje kost €8,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen (basisschool). Voor het parkeren wordt €2,- gevraagd. 

Komt u 1 september tussen 10:00 en 17:00 uur een kijkje nemen bij onze stand op Paard & Erfgoed? Wij staan graag voor u klaar!

Lees meer

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.