Merken omvormers

SolaX omvormers

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk SolaX en hun omvormers.

Een SolaX omvormer kopen? SolaX omvormers worden ontwikkeld en geproduceerd in China, maar zijn vooral erg populair op de Duitse, Britse, Australische en Nederlandse markt. Dit komt doordat ze geschikt zijn voor de normale huishoudens en erg gebruiksvriendelijk zijn. Via een app, geschikt voor telefoon, tablet of PC, kan de prestatie van het systeem gemakkelijk uitgelezen en gemonitord worden. Eigenlijk zijn de omvormers van SolaX de ideale keuze voor de particuliere gebruiker. Ze zijn licht, handzaam, geluidloos, nagenoeg onderhoudsvrij en zijn daardoor de oplossing voor iedere gemiddelde huishouding met simpele zonne-energiesystemenSolaX heeft diverse modellen beschikbaar voor de particuliere gebruiker.

Onze producten van SolaX

SolaX omvormer X1 Mini

De omvormer voor kleine huishoudens.

SolaX omvormer X1 Air

De omvormer voor middelgrote huishoudens tot 3.450 Wattpiek.

SolaX omvormer X1 Boost

De omvormer voor middelgrote huishoudens tot 5.200 Wattpiek.

SolaX omvormer X3 Mic​

De omvormer voor middelgrote tot grote huishoudens​.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.