Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

SolaX omvormers

Een Solax omvormer kopen? Solax omvormers worden ontwikkeld en geproduceerd in China, maar zijn vooral erg populair op de Duitse, Britse, Australische en Nederlandse markt. Dit komt doordat ze geschikt zijn voor de normale huishoudens en erg gebruiksvriendelijk zijn. Via een app, geschikt voor telefoon, tablet of PC, kan de prestatie van het systeem gemakkelijk uitgelezen en gemonitord worden. Eigenlijk zijn de omvormers van Solax de ideale keuze voor de particuliere gebruiker. Ze zijn licht, handzaam, geluidloos, nagenoeg onderhoudsvrij en zijn daardoor de oplossing voor iedere gemiddelde huishouding met simpele zonne-energiesystemen.

Solax heeft diverse modellen beschikbaar voor de particuliere gebruiker.

Producten

Solax Mini

Solax Mini

De Solax Mini is een model geschikt voor de kleine zonne-energiesystemen. De Mini kan tot 2.200 Wattpiek aan en is daardoor erg compact en nagenoeg geluidloos. 

Bekijk product


Solax Air

Solax Air

De Solax Air is een 1 fase omvormer voor systemen van 2.500 tot 3.450 Wattpiek. In combinatie met de betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency is de Air erg populair onder de middelgrote huishoudens.

Bekijk product


Solax Boost

Solax Boost

De Solax Boost is een omvormer met 2 MPP-trackers. Hierdoor kunnen er dus 2 strings met panelen gelegd worden. De Boost is een 1 fase omvormer en is bestemd voor systemen tussen 3.000 en 5.200 Wattpiek. 

Bekijk product


Solax Mic

Solax Mic

Solax heeft haar assortiment uitgebreid met de Solax Mic geschikt voor grotere systemen met een driefase aansluiting in de meterkast. Deze omvormer onderscheid zich van anderen door de lage opstart Voltage. Net zoals de Solax Boost is deze omvormer verdeelt in 2 strings (2 MPPT).

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte