Soorten zonnepanelen

SunPower zonnepaneel Maxeon 6 Black 425Wp + AC module

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het Maxeon 6 Black 425Wp met AC module zonnepaneel van SunPower.

Een krachtige combinatie voor systemen tot 425 Wattpiek

De SunPower Maxeon 6 Black 425 Wattpiek panelen komen met een geïntegreerde micro-omvormer van het merk Enphase. Het is dus een combinatie tussen een krachting zonnepaneel en sterke omvormer technologie die efficiënt is bij sprake van gedeeltelijke schaduw.

Ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

SunPower Maxeon-panelen staan wereldwijd bekend om hun energieproductie. Ze combineren een ongeëvenaard rendement en betrouwbaarheid met een toonaangevende garantie en een verwachte levensduur van 40 jaar.

De voordelen van de Maxeon 6 Black 425Wp + AC module:

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Meer weten over de combinatie van een zonnepaneel met een AC module?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de informatiebrochure te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.