Soorten laadpalen

Zappi laadpaal ZAPPI-27 1-fase Type 2

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over de ZAPPI-27 1-fase Type 2 laadpaal van Zappi.

De veilige keuze laadpaal

De ZAPPI-27 1-fase Type 2 laadpaal is een slimme EV lader die gebruik kan maken van groene stroom, opgeleverd door je eigen zonnepanelen. Het is makkelijk te installeren en is daarnaast erg gebruiksvriendelijk.

Je kunt kiezen voor een module met of zonder kabel. De ZAPPI laadpalen zijn veiliger tijdens het laden door het gebruik van load-balancing. De laadsterkte wordt automatisch en continu aangepast in verhouding tot de energieproductie en het verbruik van apparaten in de woning of het bedrijf. 

De ZAPPI-27 heeft 3 laadmodi: ‘eco’, ‘eco+’ en ‘snel’. Daarnaast heeft Zappi een gratis app die je kunt gebruiken om je laadpaal op afstand te bedienen of te monitoren.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.