Merken zonnepanelen

Heckert Solar zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Heckert Solar en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

Heckert Solar zonnepanelen kopen? De panelen van het Duitse familiebedrijf Heckert Solar zijn opgenomen in ons assortiment. Dit familiebedrijf is opgericht in 2001 en heeft een productiecapaciteit van 400mw in Chemnitz, Duitsland. Het is één van de grootste zonnepanelen producenten van Europa en dienen vooral de Europese markt. De producten van Heckert Solar staan bekend om een zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Daarbij leveren wij de panelen standaard met 20 jaar productgarantie!

BespaarPartner Heckert Solar

Waarom Heckert Solar zonnepanelen?

Bekijk hieronder de verschillende panelen van Heckert Solar. Heb je interesse in een ander paneel van Heckert Solar dan hieronder vermeld? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@bespaarpartner.nl. Wij kunnen namelijk alle producten leveren van Heckert Solar. De panelen hieronder zijn enkel de producten die wij standaard in ons assortiment hebben opgenomen. Voor een offerte met Heckert zonnepanelen kun je mailen naar offerte@bespaarpartner.nl.

Onze producten van Heckert Solar

Heckert zonnepaneel Poly 280Wp

Het polykristallijn zonnepaneel van hoogwaardige kwaliteit.

Heckert zonnepaneel Mono WB 325Wp

Het monokristallijn zonnepaneel van hoogwaardige kwaliteit.

Heckert zonnepaneel Mono All Black 325Wp

Het monokristallijn zonnepaneel van hoogwaardige kwaliteit in het zwart​.