Bewezen producten van A-merken

Wat kosten zonnepanelen?

Heckert Solar zonnepanelen

Heckert Solar zonnepanelen kopen? De panelen van het Duitse familiebedrijf Heckert Solar zijn namelijk opgenomen in ons assortiment. Dit familiebedrijf is opgericht in 2001 en heeft een productiecapaciteit van 400mw in Chemnitz, Duitsland. Het is één van de grootste zonnepanelen producenten van Europa en dienen vooral de Europese markt. De producten van Heckert Solar staan bekend om een zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Daarbij leveren wij de panelen standaard met 20 jaar productgarantie!

Waarom Heckert Solar zonnepanelen?

  • Heckert Solar stelt niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan de leveranciers waarmee gewerkt wordt. Prijs is hierbij niet belangrijk. Kwaliteit staat bovenaan bij dit bedrijf.
  • Jarenlange ervaring in de productie van zonnepanelen.
  • Heckert Solar heeft een uniek soldeerproces ontwikkeld waarbij de gehele string gelijktijdig gesoldeerd wordt. Door de temperatuur te regelen duurt het solderen bijna 5 keer langer dan in de branche gewoonlijk is. Het voordeel hiervan is dat de cellen tijdens productie aan minder hoge temperaturen blootgesteld en wordt thermische spanning vermeden. Ook is de kans op microcracks hierdoor geminimaliseerd.
  • Zeer goede en zelf ontwikkelde lamineerproces zorgt voor een dichtheid van 85%. Gebruikelijk in de branche is 65% tot 75%. Het binnendringen van vocht wordt hierdoor tot in lengte van tijden voorkomen. 
  • De omlijsting van Heckert Solar zonnepanelen wordt niet geschroefd, maar met een eigen ontworpen systeem volautomatisch geklemd. Dit bespaard op mankracht en kostprijs.
  • Een flashtest met een triple A kwaliteit zorgt voor exacte meetgegevens. De flashtesters worden alleen in Europa en Japan door een onafhankelijke partij gecontroleerd. Ieder zonnepaneel van Heckert heeft een gegarandeerde plus tolerantie tot 4,99 Watt. 
  • Zeer goede temperatuur-coëfficiëntie en lagere degradatie van cellen. Kijk voor de specificaties in de datasheet van desbetreffende paneel.
  • Een goede zwaklichtverhouding zorgt voor een hogere opbrengst bij Europese omstandigheden. Heckert zonnepanelen zorgen bij donkere bewolkte dagen voor een bovengemiddelde opbrengst.
  • Betrouwbare leverancier op alle vlakken. Heckert Solar behoort tot de 5% hoogst gewaardeerde onderneming van Duitsland.

Bekijk hieronder de verschillende panelen van Heckert Solar. Heeft u interesse in een ander paneel van Heckert Solar dan hieronder vermeld? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@bespaarpartner.nl. Wij kunnen namelijk alle producten leveren van Heckert Solar. De panelen hieronder zijn enkel de producten die wij standaard in ons assortiment hebben opgenomen. Voor een offerte met Heckert zonnepanelen kunt u mailen naar offerte@bespaarpartner.nl.

Producten

Heckert Poly 280 Wattpiek

Heckert Poly 280 Wattpiek

Dit kwalitatief hoogwaardig polycel zonnepaneel van Heckert Solar heeft een Wattpiek vermogen van 280. Net als alle andere panelen van deze Duitse fabrikant heeft dit paneel een standaard productgarantie van 11 jaar. Schaft u dit paneel aan bij BespaarPartner, dan ontvangt u altijd de uitgebreide garantie van 20 jaar. 

Bekijk product


Heckert Mono WB 325 Wattpiek

Heckert Mono WB 325 Wattpiek

Dit kwalitatief hoogwaardig monocel zonnepaneel van Heckert Solar heeft een Wattpiek vermogen van 325. Een paneel met een hoge opbrengst door de kwaliteitscellen van Heckert. Het paneel heeft een witte backsheet en een zilveren frame. Net als alle andere panelen van deze Duitse fabrikant heeft dit paneel een standaard productgarantie van 11 jaar. Schaft u dit paneel aan bij BespaarPartner, dan ontvangt u altijd de uitgebreide garantie van 20 jaar. 

Bekijk product


Heckert Mono All Black 325 Wattpiek

Heckert Mono All Black 325 Wattpiek

Dit geheel zwart afgewerkte monocel zonnepaneel van Hecker Solar ziet er niet alleen heel fraai uit, maar heeft ook een uitstekende kwaliteit. Net als alle andere panelen van deze Duitse fabrikant heeft dit paneel een standaard productgarantie van 11 jaar. Schaft u dit paneel aan bij BespaarPartner, dan ontvangt u altijd de uitgebreide garantie van 20 jaar. 

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte