Merken omvormers

Solis omvormers

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Solis en hun omvormers.

Solis is opgericht in 2005 en is het enige geregistreerde bedrijf met een primaire focus op stringomvormers. Ze hebben meer dan 10GW aan vermogen geïnstalleerd over de hele wereld. Hiermee hebben ze in 2018 de top 2 in wereldwijd marktaandeel bereikt. Bloomberg heeft Solis in 2019 uitgeroepen tot top 3 meest bankable Aziatische omvormerproducent. Ook zijn ze benoemd tot TOP BRAND PV door EuPD Research. Solis heeft in 2016, 2017, 2018 en 2019 EuPD onderscheidingen ontvangen voor de titel ‘Top brand inverter’. De producten van Solis zijn gebruikt voor grootschalige projecten, met als meest spraakmakende de Eiffeltoren in Parijs en de Shanghai Expo.

Onze producten van Solis

Solis omvormer S5-GR3P 3-fase 3-20kW

De omvormer voor middelgrote tot grote huishoudens.

Solis omvormer S5-GC40K 3-fase 40kW

De omvormer voor bedrijven​.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.