Soorten omvormers

SMA omvormer Sunny Boy

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over de Sunny Boy omvormer van SMA.

De omvormer voor systemen tot 5250Wp

Voor systemen tot 5250 Wattpiek heeft SMA de omvormer Sunny Boy ontwikkeld. Deze eenfase omvormer kan naast draadverbonden ook draadloos aangesloten worden op je internetverbinding. Hierdoor is het systeem 24/7 uitleesbaar op je telefoon, tablet of computer. Dankzij convectiekoeling is de omvormer erg duurzaam en onderhoudsvrij. Deze omvormer beschikt over een systeem dat uitgebreide monitoring mogelijk maakt en de werking van de omvormer continu controleert. Ook meldt het onregelmatigheden en zorgt het op die manier voor minimale uitvaltijden. Met een opstartspanning van 80 volt reageert deze omvormer ook zeer snel op het eerste daglicht in de ochtend.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.