Gratis online
service-check

Wat kosten zonnepanelen?

SMA omvormers

De eerste SMA omvormer werd reeds verkocht in Nederland in de jaren ’90. Sinds 2009 is SMA Benelux gevestigd in Mechelen (België). Van daaruit ondersteunt de servicedienst alle Beneluxklanten. In de Benelux staat de teller intussen reeds op meer dan 350.000 verkochte omvormers. Met enthousiasme zetten we mee de schouders onder de realisatie van mooie projecten: zonne-energieinstallaties voor particulieren, agrarische bedrijven, scholen, overheidsgebouwen en fabrieken.

  • Omvormers in alle formaten voor alle types zonnepanelen en opslagsystemen
  • Ontworpen en geproduceerd in Duitsland
  • Kwalitatieve omvormers die uitvoerig worden getest
  • Alle onze omvormers zijn gekeurd voor de Beneluxlanden en hebben de nodige certificaten

Producten

SMA Sunny Boy omvormer

SMA Sunny Boy omvormer

Breed inzetbare omvormers voor systemen tot 2.650 Wattpiek. Draadverbonden of draadloze communicatie met een nieuw communicatieconcept met geïntegreerde webserver. Onderhoudsvrij dankzij convectiekoeling. Met een opstartspanning van 80 volt reageert deze omvormer ook vrij snel op het eerste daglicht in de ochtend. 

Bekijk product


SMA met Tigo optimalisatie

SMA met Tigo optimalisatie

Dé unieke oplossing voor systemen waarbij een deel van het pv systeem in de schaduw ligt op delen van de dag. Het systeem kan voorzien worden van een optimizer daar waar het probleem zich eventueel voordoet. Voordeel ten opzichte van een regulier systeem met optimizers is dat bij SMA alleen die panelen die hinder ondervinden voorzien worden van een optimizer, de overige panelen die geen schaduwproblemen hebben niet. 

Bekijk product


SMA Sunny Boy Storage (opslagsysteem)

SMA Sunny Boy Storage (opslagsysteem)

Een batterijomvormer van 2,5KW geschikt voor hoogspanningsbatterijen. Deze omvormer is bij uitstek geschikt voor privaat gebruik (gezien de elektriciteitsbehoefte). 

Bekijk product


SMA Sunny Tripower

SMA Sunny Tripower

Voor systemen vanaf 4.000 Wattpiek. Dit zijn de 3 fasen omvormers van SMA, inzetbaar voor de grotere tot ook de écht grote pv projecten. De omvormers zijn voorzien van een robuust metalen huis en keurig afwerkt. Voorzien van opti track global peak, bluetooth en uitlezing via het online portal van SMA.

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte