Honderden referenties
in de regio

Wat kosten zonnepanelen?

Producten

SMA Sunny Boy omvormer

SMA Sunny Boy omvormer

Breed inzetbare omvormers voor systemen tot 2.650 Wattpiek. Draadverbonden of draadloze communicatie met een nieuw communicatieconcept met geïntegreerde webserver. Onderhoudsvrij dankzij convectiekoeling. Met een opstartspanning van 80 volt reageert deze omvormer ook vrij snel op het eerste daglicht in de ochtend. 

Meer informatie over SMA Sunny Boy omvormer

SMA met Tigo optimalisatie

SMA met Tigo optimalisatie

Dé unieke oplossing voor systemen waarbij een deel van het pv systeem in de schaduw ligt op delen van de dag. Het systeem kan voorzien worden van een optimizer daar waar het probleem zich eventueel voordoet. Voordeel ten opzichte van een regulier systeem met optimizers is dat bij SMA alleen die panelen die hinder ondervinden voorzien worden van een optimizer, de overige panelen die geen schaduwproblemen hebben niet. 

Meer informatie over SMA met Tigo optimalisatie

SMA Sunny Boy Storage (opslagsysteem)

SMA Sunny Boy Storage (opslagsysteem)

Een batterijomvormer van 2,5KW geschikt voor hoogspanningsbatterijen. Deze omvormer is bij uitstek geschikt voor privaat gebruik (gezien de elektriciteitsbehoefte). 

Meer informatie over SMA Sunny Boy Storage (opslagsysteem)

SMA Sunny Tripower

SMA Sunny Tripower

Voor systemen vanaf 4.000 Wattpiek. Dit zijn de 3 fasen omvormers van SMA, inzetbaar voor de grotere tot ook de écht grote pv projecten. De omvormers zijn voorzien van een robuust metalen huis en keurig afwerkt. Voorzien van opti track global peak, bluetooth en uitlezing via het online portal van SMA.

Meer informatie over SMA Sunny Tripower

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte