Merken zonnepanelen

Phono Solar zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Phono Solar en hun zonnepanelen.

Phono Solar zonnepanelen kopen? In 2004 is Phono Solar opgericht in het Chinese Nanjing. Het bedrijf kenmerkt zich door kwalitatief enorm hoge eisen te stellen aan haar producten. De producten komen vrijwel gemakkelijk door de normale testcertificering van IEC heen en daarom verzwaard Phono Solar deze testen nog eens voor haarzelf. Hierdoor zijn de panelen geschikt onder enorme weersomstandigheden. Phono Solar is continu bezig met het verbeteren van haar producten en heeft hier al meerdere prijzen voor ontvangen, waaronder ‘Top performer’ van DNV – GL. Juist door de hoge kwaliteit levert Phono Solar haar panelen veelal in Europa, maar ook in Amerika en Azië.

Naast een kwalitatief goede keuze, is Phono Solar ook een zeer veilige keuze. Phono Solar geeft namelijk op al haar zonnepanelen 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is Phono Solar door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D.

Onze producten van Phono Solar

Phono Solar zonnepaneel Mono Full Black 330Wp

Phono Solar zonnepaneel Mono Full Black 450Wp

Phono Solar zonnepaneel Mono White Back 460Wp

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.