Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Phono Solar zonnepanelen

Phono Solar zonnepanelen kopen? In 2004 is Phono Solar opgericht in het Chinese Nanjing. Het bedrijf kenmerkt zich door kwalitatief enorm hoge eisen te stellen aan haar producten. De producten komen vrijwel gemakkelijk door de normale testcertificering van IEC heen en daarom verzwaard Phono Solar deze testen nog eens voor haarzelf. Hierdoor zijn de panelen geschikt onder enorme weersomstandigheden. Phono Solar is continu bezig met het verbeteren van haar producten en heeft hier al meerdere prijzen voor ontvangen, waaronder ‘Top performer’ van DNV – GL. Juist door de hoge kwaliteit levert Phono Solar haar panelen veelal in Europa, maar ook in Amerika en Azië.

Naast een kwalitatief goede keuze, is Phono Solar ook een zeer veilige keuze. Phono Solar geeft namelijk op al haar zonnepanelen 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is Phono Solar door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D.

Producten

Phono Solar Twinplus 320 Wattpiek

Phono Solar Twinplus 320 Wattpiek

Phono Solar Twinplus panelen is een goede keus bij schaduwinvallen. Dit product is als het ware verdeeld in 2 onafhankelijke vlakken van 60 cellen. Dit paneel heeft een Wattpiek vermogen tot 320. Zoals u in de datasheet kunt zien (hieronder te downloaden) is er een All Black variant en één met een witte backsheet. Dit paneel heeft vele kwaliteitskeurmerken waaronder: Boomberg Tier 1, DNV-GL en TÜV.

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte