Merken zonnepanelen

Avancis zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Huawei en hun omvormers.

Uit de collectie

In 1981 is Avancis begonnen met het onderzoeken van de CIS (dunne film) Technologie. In 1998 werd het eerste CIS zonnepaneel verkocht in het land van herkomst, Duitsland. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en hebben zij productieplaatsen in Duitsland, Amerika, Zuid-Korea en China. Avancis staat al jaren in de top van de wereld als het gaat om CIS panelen. Het bedrijf is in 2014 overgenomen door het Chinese CNBM, één van de grootste bouwleveranciers ter wereld. Avancis kenmerkt zich vooral door de continue verbetering van kwaliteit en uitstraling. Het CIS paneel van Avancis heeft een uitstekende performance en is geheel frameloos.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.