Grote keus
aan producten

Wat kosten zonnepanelen?

Zonneboilers

De zon is een natuurlijke bron van warmte en kan u helpen bij het opwarmen van uw sanitair water en een deel van of uw gehele centrale verwarming. Het klinkt in eerste instantie wat ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk enorm mee. Nieuwsgierig geworden naar de werking en het mogelijke rendement? Lees dan snel verder over zonneboilers.

Werking zonneboilers

Werking zonneboilers

De werking van een zonneboiler is vaak minder ingewikkeld dan dat de meesten denken. Er zijn drie onderdelen nodig voor een zonneboilersysteem: een zonnecollector, een voorraadvat en een naverwarmer.

lees meer


Soorten collectoren

Soorten collectoren

Zoals bij de werking van een zonneboilersysteem is aangegeven zijn er twee verschillende soorten zonnecollectoren. Er zijn vlakke plaat collectoren en vacuümbuis zonnecollectoren.

lees meer


Kosten zonneboilers

Kosten zonneboilers

Wat zijn nu de kosten van zonneboilersystemen? Zonnecollectoren hebben net als zonnepanelen weinig onderhoud nodig, dit brengt daarom weinig tot geen extra kosten met zich mee. In tegenstelling tot de BTW regeling op zonnepanelen, geldt deze niet voor zonneboilersystemen. Daarvoor in de plaats wordt er een ISDE subsidie gegeven op uw zonneboilersysteem.

lees meer


Subsidie zonneboilers

Subsidie zonneboilers

De subsidie op zonneboilers is niet het zelfde als de subsidie op zonnepanelen. De subsidie op zonneboilers wordt namelijk standaard gegeven. 

lees meer


Montage zonneboilers

Montage zonneboilers

Zonnecollectoren worden bij ons gemonteerd door ons eigen gespecialiseerde vakmensen. Zij zorgen voor het gehele proces, van het installeren van de collectoren tot het gebruiksklaar maken van het zonneboilersysteem.

lees meer

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte