Gratis online
service-check

Open huis op tweede paasdag!

"BESPAARPARTNER PAKT UIT MET SOLAR TEAM TWENTE TIJDENS OPEN HUIS!"

Wij nodigen u van harte uit op maandag 22 april 2019 in onze mooie showroom aan de Roomweg 5 in Tuk, de grootste showroom van Noord-Nederland.

solar team twente bij bespaarpartner op 2e paasdag5,,Wij willen als specialist laten zien waar zonne-energie toe in staat is”, aldus Jan van der Kamp. Daarom komt Solar Team Twente met hun auto “RED SHIFT”, waarmee ze in de top 5 zijn geëindigd tijdens de Bridgestone World Solar Challenge.
Elke editie ontwikkelt Solar Team Twente een zonneauto om bij te dragen aan de toekomst van een duurzame wereld. Ze zijn de achtste generatie van Solar Team Twente. Samen met een groot netwerk van innovatieve partners en oud teamleden dragen zij, negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente, bij aan de wereld van morgen. Zij geloven in het motto ‘Challenge triggers innovation’.  Daarom dagen ze zichzelf uit om voor de winst te gaan tijdens de Bridgestone World Solar Challenge in Australië!
Alle bezoekers kunnen de auto bekijken. Tevens wordt er door twee leden van het Solar Team Twente uitgebreid antwoord gegeven op al uw vragen.

Totale energiebesparing van uw eigen woning


,,Naast dat Bespaarpartner de specialist is in zonne-energie vinden wij de verduurzaming van woningen in Nederland erg belangrijk. Daarom zijn er behalve onze eigen adviseurs een aantal regionale specialisten aanwezig.”

Solar Team Twente

Het Solar Team Twente daagt de toekomst van duurzame vervoersmiddelen uit door de kracht van de zon te gebruiken als bron van energie. Ze maken één van de beste zonneauto’s en hebben meerdere prijzen op hun naam staan. Ze willen jong en oud inspireren om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. 

 

Klustotaal logo

Klustotaal Vollenhove is er dit jaar ook weer bij. Zij zullen u uitgebreid informeren over waterontharders. Ook zullen zij hun demonstratietafel meenemen en u de voordelen van kalkvrij water laten zien, voelen en proeven. 

 

Marines de Vries van Energie Advies EmmeloordTijdens het open huis kunt u aanschuiven bij Marinus de Vries van Energie Advies Emmeloord. Hij kan u uitgebreid advies geven over duurzaam wonen en bouwen. Bij hem kunt u terecht met vragen over onder andere: isolatie, energielabels, warmtepompen, verduurzaming en duurzaam bouwen. Wilt u weten waar Energie Advies Emmeloord u allemaal over kan adviseren? Neem dan snel een kijkje op hun website>>>

 

Logo pelletkachels4u

Pelletkachels4u zal bij ons aanwezig zijn met hun demowagen en u informeren over, de naam zegt het al, pelletkachels. De showroom van dit bedrijf zit bij ons om de hoek. Voor een uitgebreide uitleg kunt u dus bij hun binnenlopen aan de Korte Baan 20. 

Johannes van den kornputgroep steenwijk

Scouting Johannes van den Kornput uit Steenwijk zorgt deze dag voor leuke uitdagende activiteiten. 

bp