Honderden referenties
in de regio

Wat kosten zonnepanelen?

Vacature pagina online!

vacature bespaarpartner zonnepanelen 15 Mei 2019

Vandaag hebben wij onze "Werken bij BespaarPartner" pagina online gezet. De vraag naar zonne-energie stijgt! Hierdoor zijn wij opzoek naar nieuwe collega's om ons team te komen versterken. Wil jij werken in een gezellig team met veel afwisseling? Of wil je gewoonweg bijdragen aan het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden? Kijk dan snel verder bij onze openstaande vacatures. Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

Het solliciteren wordt door deze vacature pagina nog gemakkelijker gemaakt. Laat je contact gegevens met je CV achter en wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je vragen over een vacature? Mail dan naar info@bespaarpartner.nl, bel naar 0521-764012 of kom bij ons langs in de showroom aan de Roomweg 5 te Tuk!

Ben jij student en zoek je naar een leuke werk- / stageplek? Wij zijn onder andere aangemeld bij stagemarkt.nl en hebben vrijwel altijd een plek beschikbaar. Zoek jij een bedrijf waar je veel kunt leren? klik dan hier! Wij hebben stageplekken voor technische opleidingen en commerciële opleidingen. Er is van alles mogelijk!