Merken zonnepanelen

Trina Solar zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Trina Solar en hun zonnepanelen.

Trina Solar is opgericht in 1997 en bij BespaarPartner verkrijgbaar vanaf 2010. Trina heeft de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van hoogwaardige zonnepanelen. Trina Solar heeft het gehele productieproces in eigen hand. Hierdoor leveren zij alleen de hoogste kwaliteit panelen en hebben zij volledige controle over het product dat wordt afgeleverd. Dit wordt onder andere bevestigd door de TUV en MCS certificaten. Van origine is Trina Solar een Chinese producent, maar heeft over de jaren ook haar aandeel verdiend in de Europese en Amerikaanse markt. Hierin zijn zij dan ook marktleider.

Naast dat het een kwalitatief goede keuze is, is Trina Solar ook een zeer veilige keuze. Trina Solar geeft namelijk op al haar zonnepanelen 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is Trina Solar door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond en een groot deel van de winst investeert in R&D (Research & Development; onderzoek en ontwikkeling).

Onze producten van Trina Solar

Trina Vertex Mono All Black Tri-H.C. 390Wp

Het compatibele én fraaie zonnepaneel voor systemen tot 390 Wattpiek.