Merken zonnepanelen

Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Sonnenstromfabrik en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De vestiging waar zij hun panelen produceren is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Sonnenstromfabrik streeft naar uitmuntendheid. De specialisatie van Sonnenstromfabrik is de panelenserie ‘Excellent Glas/Glas’. De productlevensduur van deze panelen is aanzienlijk langer dan die van conventionele zonnepanelen. Alle ‘Excellent Glas/Glas’ panelen zijn daarom verkrijgbaar bij BespaarPartner. De Sonnenstromfabrik productiefaciliteiten zijn gecontroleerd op minimale CO2-uitstoot. Bij de productie van de ‘Low Carbon’ serie wordt tot 200% CO² bespaart in vergelijking met de marktstandaard.

Onze producten van Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik zonnepaneel Excellent Glas/Glas

Het zonnepaneel met de meeste garantie​.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.