Merken zonnepanelen

Solarday zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Solarday en hun zonnepanelen.

Solarday is een historische Italiaanse module fabrikant, gespecialiseerd in hoogwaardige producten en op maat gemaakte pv-oplossingen, gevestigd in Lombardije. Sinds de eerste ‘Conto Energia’ is Solarday van oudsher gericht op de Italiaanse thuismarkt. In 2018 begon de internationale expansie naar de Europese markten. Het bedrijf is gegroeid uit een groep professionals die besloten om hun technische kennis marktkennis samen te brengen om een betrouwbaar bedrijf te creëren. Sindsdien is Solarday gegroeid in de duurzame markt en heeft het de kennis in oplossingen voor hun klanten gebracht. Solarday produceert fotovoltaïsche panelen voor elke behoefte aan stroom, technologie en design om een breed, volledig en kwalitatief hoogstaand productassortiment aan te bieden voor bij je thuis, je bedrijf of in een organisatie.

Onze producten van Solarday

Solarday zonnepaneel Full Black 375Wp

Het Italiaanse zonnepaneel voor systemen tot 375 Wattpiek​.

Solarday zonnepaneel Full Black 410Wp

Het Italiaanse zonnepaneel voor systemen tot 410 Wattpiek​.

Solarday zonnepaneel White Back 415Wp

Het Italiaanse zonnepaneel voor systemen tot 375 Wattpiek​.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.